0 oy
6,632 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (194 puan)
Kızlar 4 gün önce 6nci aya girdik ama iki gündür cevremde yani akrabalar fln iliskiye girmüyorsunuz değil mi günah iste çocuk artik elli ayaklı bir bebek oldu çocuga teması olabilir o yüzden yapılmaz evladiyla ilişkiye girilmiş sayilirmis allah katında kuranda yazıyormuş  fln diye saçma sapan şeyler söylüyorlar sizin fikriniz var mi ? 
Gebelik haftası 24+4

87 Cevap

0 oy
(7 puan)
Arkadaşım inanma böyle şeylere 38 haftaya kadar bir sıkıntı yoksa olabilir benim doktorum son hafta uyardı 1 hafta kala doğuma onun dışında böyle cahil cühela insanlara özelini anlatma veya sorma.. birde kurani Allahı karistirmiyorlar mi sıkışınca tav oluyorum..
-Reklam-
0 oy
(2,228 puan)
Allahım daha neler duyar bu kulaklarım acaba yaa öyle saçma şey mi olur ne teması bebek nerdee ilişki nerdee sanki arada kağıt parçası var
0 oy
(170 puan)
Ayy daha neler ya bunu diyen hangi kör cahil acaba ne demek evladiyla iliski töbe yarabbim yok oyle bisey 
0 oy
(1,280 puan)
Yookk artikkk :)))) bunlara inanan insanlar varmı ya yok canim öyle bisey ilişkiyle bebeğin hiç bir alakasi yok bebek amniyon suyunun içinde kendi halinde ayrica rahim hamile kalinca kapaniyor tıpa gibi düşün bebeğe değmiyor bebekte hissetmiyor yani :))
0 oy
(43 puan)
Böyle cahil cühelalara cevap bile vermeyin. Kuran'da yazıyorsa göstersenize görelim deseydin. 
0 oy
(16 puan)
Yok artık daha neler Allah çocuğu bir kesenin içinde güvenli bir şekilde oluşturur büyütür ve doğmasını sağlar. Annenin düşük tehlikesi yoksa doğuracagı güne kadar bile cinsel ilişki olur. Doktorunuza sorun eğer risk yoksa böyle saçma sapan şeylere kulak asmayın günah değil 
0 oy
(361 puan)
Kuranda yazmayan birseyi kuranda yaziyor diyerek kendi kendilerine gunahi sevabi belirleyerek asıl onlar gunaha giriyor. Eger bir risk olursa doktorunuz size iliskiye girmeyin diye uyarir. Agri sızı olmadigi surece de iliskiye devam edilebiliyor.
0 oy
(43 puan)
Gerçekten cahillik. Ayrıca bu mahrem bi şeydir sormak onların ne haddine. Kuranda yazıyorsa göstersinler görelim. Cahil uydurukçular..
0 oy
(418 puan)
Ne alakası var kendiler 9 ay yapmamış mi her söylenene her duydugunuza inanmayin saçma sapan konusuyor
0 oy
(379 puan)
Yap gıtsın kardes kocandan ayrı kaldığına değmez öp kocanı sev hormon ların düzelir
0 oy
(488 puan)
Cocuga temasimi oluyomus :))aman yarabbim daha neler duyacaz yaa
0 oy
(2,333 puan)
Ne alaka niye günah olsun 
0 oy
(222 puan)
7 aya kadar ilişki serbest bırakıyoruz dedi doktorum . Doktorunla görüş.  O ***** sapik akrabalarını dinleme please....
0 oy
(1,055 puan)
Bunu söyleyen kişilere bir daha bişey danismayin bence :) çocuğa nasıl değsin eşinizin cinsel organı allahinizi severseniz ya. Kesesinin içinde korunaklı yerde duruyor o. Siz doktorunuza sorun.
0 oy
(1,161 puan)
Bu kadar cahillik zarar size söyleyeyim. Yarın bir gün sizin sağlığınız ve bebeğin bakimiyla ilgili aslı astari ol.ayan saçma sapan fikirlerle sizin kafanizi karıştıracaklar ve belki de size zarar verecekler. Uzak durun bu insanlardan. Ayrıca böyle birşey yok. 
0 oy
(133 puan)
Çıkarsın göstersin nerde yazıyormuş bu kadar hocalıkları varsa nerde yazdığınıda bilirler 
0 oy
(473 puan)
Ne saçmalık ne gunahi ya bunlara inanmiyorsunuz. Inşallah 
0 oy
(2,268 puan)
Yok canim oyle sey olur mu ya sonucunda nikahli eşin karsindaki elin degil ki hatta dogumun rahat olmasi icin bile doktorlar son haftalarda öneriyorlar.  Sende cevrendekileri çok takma kimseyi ilgilendirmez ilişkin canim kafana takma
0 oy
(662 puan)
En fazla bebek çıkınca babasını dürter, al bak bakalım nasıl oluyormuş diye :) şaka şaka, çok saçma hurafeleri var bu bizim milletin valla cahil cühela resmen.
0 oy

image

bak tatlım bizim nişan dediğimiz mukuslu yapı dışarıdan gelen her türlü seyin bebege ulaşmasını engeller. Eşinle birlikte olduktan sonra da bebege bişey ulaşmaz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 412 göst.
0 oy
20 cevap 1,143 göst.
0 oy
3 cevap 301 göst.

651,021 soru

3,427,241 cevap

4,259,780 yorum

184,000 üye

...