0 oy
312 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (533 puan)
Kızlar tecrübe çok önemli lütfen bizleri bilgilendirir mısınız? İlk gebeliğim ve merak ettiğim şeyler var. Mesela suyumuz gelmedi diyelim sancımız var açılma olana kadar evde kalmayı düşünüyorum erkenden hastaneye gidip suni sancı falan istemiyorum tabi ne olacağını Allah bilirde yapılması gerekenleri öğrenmek kendimi bunlara şartlamak istiyorum. Sancı  olmadan suyumuz gelir mi suyumuz geldiğinde neler yapmalı?
Gebelik haftası 31+4

3 Cevap

0 oy
(151 puan)
İlk kizimda 41de suni sanciyla basladi suyum gelmisti ama acilmam yoktu. 2 serum suni sanci fayda etmedi sezeryana girdim. Mecbur .

2. Kizimda 37. Haftada mecburi sezeryan preklamsi sebebiyle 1 hafta erken  dogum oldu. 
-Reklam-
0 oy
(895 puan)
39+5 de nişanım geldi.sancım yoktu.duşa girdim çıktım.yattım sancı gelmeye başladı yatamadım gece 1 gibiydi doktoru aradım hastaneye el dedi gittim.sancım çok arttı 6 cm e kadar açıklık oldu sonra suyu patlatıp doğumu hızlandırıcaklaedı ebe suyu payitlatınca bebeğin kaka yaptığını öğrendik.bebeğin gelmesine ortalam 2 saat daha vardı riske atmayıp acil sezeryana alındım iyikide öyle olmuş bebek mosmor doğdu.doktor iyiki bekleyelim dememiş.doktorum dan çok memnundum ztn sezeryanımda çok güzel geçti epiduraldi.hiç ağrım olmadı 3.gün de toparlamıştım kendimi.şimdi 2.ye hamileyim bu mecburi sezeryan olcak ztn
0 oy
(1,330 puan)
Benim hiç belirtim yokken suyum geldi birden ama öyle şakır şakır değil sadece peceteye silince baya çok yoğun akıntı gibi..anlamadım ilk her silmemde gelince tamam dedim su sanırım bu..sonra hemen yola çıktık ve yolda ufak ufak sancım gelmeye başladı...yani su birden boşalmaya bilir bu şekilde de gelebilir..

652,264 soru

3,432,301 cevap

4,265,182 yorum

184,354 üye

...