0 oy
387 göst.
Doğum kategorisinde (3 puan)

Kızlar dün doktorum gelişmediğini söyledi doğuma acil almamız gerektiğini söyledi 38 haftalık hamileyim normal doğum veya Sezeryanla doğum yapacağını söyledi ve gittiğimde Şu an burada bir yer yok başka bir hastanede ol dedi doğumuna iki tane hastaneye gittik bebeğimizin Hiçbir sıkıntısı olmadığını doğumu gerçekleştirilmesine gerek duymadıklarını söyledi Ben bu doktordan bir şey anlamadım Bana Bebeğimin gelişmediğini artık doğumu hemen almamız gerektiğini söylemişti Dün de Bebeğimin 3 kilo olduğunu başka hastaneler bebeğin gayet sağlıklı bekleyelim dediler



3 Cevap

0 oy
(1,094 puan)
Hangi hastane bu canım? 
(3 puan)
İstanbul Sancaktepe şehit İlhan varank hastanesi Gülçin diye biri
(1,094 puan)
Araştırma hastanelerini hiç düzgün çalıştığını görmedim sadece doğum için değil. Küçücük bi ağrı için bile beni 15 gün tomografiye beklettiler.
-Reklam-
0 oy
(669 puan)

Siz zaten o doktora daha da gitmeyin. Hastane dolu git başka yerde doğur diyen doktor muhtemelen yoğubluktan bir sebep bulup sizi sezeryanla doğurtup aradaan çıkarmak için öyle dedi. O doktoru bırakıp güvendiğiniz başka bir doktorla devam edin. Bir sıkıntı yok dedilerse ve içiniz rahat etmediyse başka bir doktorun daha görüşünü alın. O da sağlıklı derse bekleyin. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşAllah. 

(3 puan)
Evet iki hastanede sorun yok dedi eşim beni bir daha o hastaneye başka doktora götürdü o doktorda öyle birşey yok Bebek çok sağlıklı dedi dün alsaydı bebeğimi sorun olur muydu
(669 puan)
Ya tabii ki vaktinden önce planlı sezeryan ile doğan bebek ile vaktinde normal doğum ile doğan bebek bir olmaz. Normal doğum anne ve bebek için daha sağlıklı veya doğum başladıktan sonra yapılan sezeryan planlı sezeryana göre daha sağlıklı. Yani planlı sezeryan en son seçenek sadece acil alınması gereken bebekler için planlı sezeryan en doğru seçim olur. Sizin de öyle bir durumunuz olmadığına göre şu an o doktoru unutun içinizi sıkmayın moralinizi yüksek tutun ve bekleyin. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşAllah.
(3 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(578 puan)

Ben sizin yerinizde olsam o doktoru şikayet ederdim insanlar kendinin oyuncağı değil istediğinde dogurtturacak kadar 

İlgili bir soru bulunamadı

652,924 soru

3,434,900 cevap

4,268,159 yorum

184,522 üye

...