0 oy
730 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (7 puan)
kapalı
Kızlar  6 haftaligim migdem cok bulaniyo  yemek bile yiyemiyorum  ne yapmam lazım  yardım  edin nolur
Gebelik haftası 6
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevap

0 oy
(1,132 puan)
Doktoruna söyle sana bulantı hapı versin canım 
(7 puan)
Cok tsk ederim
-Reklam-
0 oy
(570 puan)
Tuzlu kraker tuzlu şeyler bastiriyor cnm 4 aya kadar devam ediyor bu sonra geçer inşllah
(7 puan)
Ins geçerde vala pismn  oldum  okdr kötü  haldeyim ceset  gibiyim
0 oy
(240 puan)
Prılam kullanabilirsin canım . Doktorum vermişti fakat gerek duymadım ben. Gece yatarken 2 tane içebiliyorsun. Hamilelere özel. Bende senin zamanlarındayken en sevdiğim şeylerin kokusundan bile tiksiniyordum sonradan geçti.
0 oy
(202 puan)
İlk 3 ay bende çok çektim ondan hatta abartmıyorum sadece tuzlu kıraker ve yeşil elma yiyebildim su bile içemedim 4 kilo verdim yemek pişirirken bile midem bulanıyor hemen kusuyordum kendi yaptığım yemeği yiyemiyordum doktorum dünya üzerinde bulantını tamamen kesecek bir ilaç yok dedi bi ilaç verdi yinede ama dediği gibi faydası olmadı hamilelik sabır istiyor gerçekten dişini birazcık sık yiyebildiğin şeylerin farkına var gerekirse sadece o yiyebildiğin şeyi ye ama bir şeyler yemeye çalış yakınında eşin dostun varsa onlar yapıp getirebilir bir şeyler başkasının yaptığı daha rahat yeniyor hamilelikte malesef benim öyle bir şansım yoktu eşim elinden geldiğince evde oldukça yapmaya çalışıyordu sağolsun sonraki 3 ay zaten en keyifli zamanlar biliyorum zor ama sabretmeye çalış annelik bunu gerektiriyor malesef
(7 puan)
3 ay sonra peki bittimi tamamen  başkasının  yaptginida yiyemiyorum bn asla
(202 puan)
Evet bitti yani ikinci 3 ayda hiç olmadı diyebilirim ama son 3 ayda çok çok nadir oluyor yine bende bulantı kusma o da anlık yani öyle gün boyu sürüp hayatı zindan etcek yemek yedirtmeyecek şekilde değil  tuzlu ve ekşi şeyler yiyebilirsiniz aslında onlar iyi geliyor genelde dışardan yemeyi deneyebilirsiniz imkanınız varsa yani verebileceğim tavsiyeler bunlar inşallah en kısa zamanda geçer bulantılarınız
(7 puan)
Ne yesem  yine bulaniyo  malsf ins benimki de  biran önce  biter tamamen
0 oy
(1,038 puan)
Ben 4.5 ayliktim bulanti ilacini bıraktım sabah kusmalarimi engellemedi bulanti ilaci ne yazikki cokta işe yaramadi bende.
(7 puan)
Vla bnmde özllikle  aksamlari oluyo
0 oy
(3,683 puan)
Canım doktorun ilaç başlar muhtemelen. Ama leblebi ve kraker çok iyi geliyor 
(7 puan)
Ins benim  yeni yeni basldi malesef 2 gündür  siddetli
(724 puan)
Ay valla kişiden kişiye değişiyor bana hicbirsey iyi gelmiyordu herşeyden midem bulanıyor dj herşey kokuyordu asla yemek kokusuna gelemezsin kraker bile kokardı 20. Haftamda geçti malesef prilam kullandım bende ama merak etme bugünlerde geçiyor Muş ben hiç geçmicek sanardim ama sonradan başka dertlerin başlıyor unutuyorsun bu günleri sakız cignerdim ben birde kuru ekmek
(7 puan)
Cok tskler ins ya
0 oy
(1,978 puan)
Tuzlu kraker ve ekmek yiyordum canım özellikle sıvı şeyler daha çok bulandırıyordu boş ekmek yiyordum bildiğin midem dolu dursun diye. Doktor mide bulantısı için ilaç yazıyor onu da yazdırabilirsin.
(159 puan)
Bende 35 haftalık  oldum..mode bulantisindan  ölüyorum...kraker  yiyen bari...saçımı  cikiyo nee:(
(159 puan)
Mide yazacaktım
(7 puan)
Coktsk ederim
0 oy
(965 puan)
Canım çoğumuz yaşıyoruz ben ilk hamileliğimde 10 kilodan fazla vermiştim bulantıdan su bile içemedim böbreklerim iflas edecekti hastanede her gün serum falan resmen 5 aylık olana kadar sürdü. Şimdi tekrar hamileyim 10 haftalık. Yine kötüyüm 4 5 kilo verdim Bi yandan 3 yaşında kızım Bi yandan çalışıyorum Bi yandan da senin gibiyim düşün işte. Tek istediğim yatağa gömülüp her gün kımıldamamak ama sabah 8 olmadan ayaktayım bak hala uyanığım. 
(7 puan)
Alalh  yardımcın  olsn bnmde  var 5 yasinda  kizim cok zor  oluyo cokk
0 oy
(30 puan)
Hindistan cevizi suyu ben 2 ay her gün aç karnına içtim mide bulantısı ve kabızlık yaşamadım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 480 göst.
13 Aralık 2023 Hamile Kalamama kategorisinde Svgm Sbl (108 puan) sordu
0 oy
3 cevap 165 göst.
0 oy
1 cevap 149 göst.
5 Haziran 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hcrmrt (23 puan) sordu
0 oy
1 cevap 118 göst.
14 Şubat 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde ilknur cavus (2 puan) sordu

648,886 soru

3,419,215 cevap

4,250,325 yorum

183,413 üye

...