0 oy
1,272 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (9 puan)
4 yaşındaki oğlum kardeşinin karnıma nasıl girdiğini soruyor onun mantığına yatacak basit ne cevap verebilirim 

8 Cevap

+3 oy
(829 puan)
Internette çok güzel yazılar var onlardan örnek alabilirsiniz ben söyle birşey duymuştum biz babanla birbirimizi çok sevdik ve bu sevginin sonucunda seni istedik ve sende bizim sevgimizin sonucu olarak dünyaya geldin bu sefer baban da bende seni o kadar çok sevdik ki bir de kardeşin olsun istedik sevgimiz çoğaldı gibi bir şeydi 
(6,097 puan)
Doğru yaklaşım, biz de 4 yaşında yeğenime öyle dedik. Ben evlenince bana "Sen şimdi evlendiğin için Ahmet Abi'ti çok seveceksin ve çocuğunuz olacak dimi teyze" demişti :)) Bebek haberini de ilk yeğenimle paylaştım, ben biliyordum bebeğiniz olacağını dedi hemen :) Gayet de idrak etmiş, hatta bana bebeğin çok küçük teyze konuşamıyor yürüyemiyor karnında diyor :)
(829 puan)
❣ ay kıyamam ben ona ya nasıl da tatlı masum
-Reklam-
0 oy
(230 puan)
Sen de benim karnımdaydın çok küçük olduğunuz için Allah sizi bizim karnımıza koyuyor ki bizden beslenin güçlenin diye ben yemek yedikçe senin ellerin ayakların büyüdü şimdi de kardeşin içimde gelişecek büyüyecek sonra yanımıza gelecek deyin  başka nasıl cevap verilir bilemedim soruyu okuyunca bizik kızımız da büyüyünce böyle soru sorduğunda nasıl cevap veririz diye eşimle düşünüp güldük :)
(97 puan)
En güzeli sizin cavabiniz ben psikolokdan sormuştum oda bu cavabi vermisdi
0 oy
(1,399 puan)
Benım kızım 7 yasında Allah istedi  karnına koydu dıyor:) 
0 oy
(185 puan)
Benim yeğenim bir ara sordu ben dedim senin  annen markette almış Seni hangi market diye sordu bende söyledim gitmiş marketciye sormuştu annem beni burda almış diye ben öyle utandım ne zaman o marketciyi görsem saklıyorum kendimi
(185 puan)
Şaka yaptım bilmiyordum marketciye sorucak
(1,601 puan)
Anladım şaka yaptığınızı ama küçücük bir çocuk onun şaka  olucağını düşünemez.neyse olan olmuş artık :) markete bi daha gitmezsiniz :D
(185 puan)
Yoo zaten gitmem evlendim başka bir yere gittim istesemde gidemem
(6,097 puan)
Burda sorun market çalışanına sorması değil sizin mantık dışı bir cevapla çocuğu geçiştirmeniz.  Son derece yanlış bir cevap çocuk için. Markette çocuk satıldığını hatta insan satıldığını düşünecek. Kötü bir şey yaptığında kendisini markette satacağınızı da düşünür. İnşallah doğrusunu öğrenmiş ve ikna olmuştur.
(185 puan)
Yeğenim çok büyümüş herşeyi anlıyor biliyor artık sıkıntı kalmadı
0 oy
(1,634 puan)
Bizim üniversitedeki hocamiz şey demisti. Babanla birbirimizi cok sevdik ve Allahtan bir bebek istedik. Allah da bizim biribirimizi cok sevdigimizi görünce bize bir bebk gönderdi tarzinda bsylrr demisti. 3 4 yasindako çocuklara bu sekilde soylenebilir demisti
0 oy
(1,161 puan)
Anne ve babalar evlenince sevgiden karnında bebek oluşuyor gibi bişeyde olabilir. Biz istedik seni deyince ilerde kardeşler kıskanabilir mi acaba ben size yetmiyorum mu Bi tane daha istediniz istemeyin bunu gibilerden. Karnında zamanı gelince kendi oluşuyor sevgiden gibi Bi cümle daha mantıklı sanki. Çocuklarda zor sanane de diyemiyorsun ne diyeceğini şaşıyor insan uygun dili bulmakta zor. 
0 oy
(9 puan)
Allah verdi koydu falan dedim bu sefer de Allah sihir mi yaptı da koydu dedi :/ biraz gecistirdim ama hala tatmin olmuş değil. 

Herkese çok teşekkür ederim
0 oy
(495 puan)
Bende önceden anneme sorardım nasıl oldum diye annemde dereden tuttuk  leylekler getirdi derdi bende hayal ederdim kocaman leyleğin beni getirdiğini ve kocaman derenin akip üstünde beni getirip annemgilin tuttuğunu hayal ederdim.

İlgili bir soru bulunamadı

652,708 soru

3,434,080 cevap

4,267,303 yorum

184,462 üye

...