0 oy
338 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (415 puan)

Canlarr Geçen Hafta Tekme Hissedermiyim diye sormuştum:) 19+0olduk Maşallah hiç durmuyorum sürekli ya sağ kasıkta vuruyoruz kızım az çok gez diyorum yok sanki beni duyup surekli ordan vuruyor tekmeyi:))) arada bı orta kasigima geçiyor ama sürekli sagdayiz ordan vuruyoruz orda kipirdiyoruz :))) neden Ki acaba orasi rahat heralde diyom ben :) ugusturyo resmen orami.

Gebelik haftası 19+0

5 Cevap

0 oy
(370 puan)
Ne güzel ya bizde 16 haftalık sayılırız  2 3 haftaya inşaallah hayırlısıyla bende hissederim, birde ilk gebeliğiniz mı eğer öģleyse erken hissedenlerdensiniz :))
(415 puan)
Evet kuzum.ilk gebelegim ben çok erken hissettim 13haftamdayken ama.inan bukadar kuvvetli hissetmemistim resmen deliriyo ya :))şuan güzel duygu ama henüz disari belli edemiyoruz teyzesi darısı senin başına :)
(370 puan)
Bende belli başlı birşeyler oluyor ama bebek hareketi mi anlayamiyorum bazen karnımda pıt diye birşey patlıyo gibi özellikle dün iki kez oldu ama bugün herhangi birşey yok, Amin inşaAllah arkadaşım :)
-Reklam-
0 oy
(172 puan)
Benim de ilk gebeliğim, şu an 34+4 olduk. Oğlumu 19-20 haftalıkken hissettim ve sağda dururdu. Sağdan vururdu. Hatta belimin sağ kısmı daha çok ağrırdı. Şimdilerdeyse solu seviyor. Sola çok yatıyor, her tarafı tavaf etmesine rağmen.   Bu arada çok sağınıza yatan biri iseniz o yüzden de sağda hissediyor olabilirsiniz.
(415 puan)
Çoğunlukla sola yatarim kuzum gece uyurken bı sağ bı sol surekli dönerim gunduzleride sırtıma bı yastik koyar düz uzanirim hiç durmuyor maşallah:)
(172 puan)
Maşallah, daha ileride nasıl olur kim bilir :)
(415 puan)
Hayırlısı :)) korkmuyo değilim çünkü annem bana hep der seni beni maffediyodun karnimi sakliyodum hiç durmazdin der:)
0 oy
(1,006 puan)
Bnde devamlı sağa yatanlardanım canım o yüzden hep sağ tarafta duruyor gibi hatta nstdeki hemşire karnın yamuk duruyor dedi evet gerçekten hep sağa toplanıyor bilmiyorum ya çok rahat yada ben hep sağa yatıyorum diye ama sağlıklı olsunlarda orda yatsın mekanın sahibi onlar :) 
(415 puan)
Doğru diyon valla :))) bidd karşılık veriyo  bana durtekliyom ben onu :))))sürekli sağa yatmam ama gece uykumda bı sağ bı sol yaparım mutlak:)
(1,006 puan)
Ben hep sağ yapıyorum solu o sevmiyor çok vuruyor benmde karnım çok gerilip acıyor öle niye bilmiyorum kız annesi ne dürtüklüyon çocuğu rahat bıraksana uyusun :)
(415 puan)
Hahahaha :)  kuzum benim ya tamam ellemiycem senin için bak gene atip durur :) ben sana yazarken gülüyorum o bana tekme basıyor çok sebelek olcak çok:) rabbim kucağımıza aldigimiz günleri gostersin inşallah sağ saglim kuzmm
(1,006 puan)
Amin canım inşallah :) günler geçmiyor sanki :)
0 oy
(1,908 puan)
Git gide yukarı çıkar annesi :) benim göbeğim aşağıda olmasına rağmen ben hep yukarıda hissettim oğluşumu sonra aşağıda hissettim seninkinin başı yukarıda demekki ayakları ile ordan vuruyor 
(415 puan)
Sorma kuzum ya :)) çok güzel bişey ugusturdu artik orami teyzsi ama olsun :) değer herşeye ❤️
(1,908 puan)
Ayy küçük canavar bi doğsunda o tekme atan ayakları yesek :)
0 oy
(272 puan)
benimde 19+5 hep sağ kasıktan tekme atiyor ne varsa artik orda.. :D hep ordan atıyor tekmeleri
(415 puan)
Ahahaha tapusu onlarda bize bişey demek düşmez:))(

651,024 soru

3,427,263 cevap

4,259,797 yorum

184,002 üye

...