0 oy
495 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (43 puan)
Kızlar şimdiye kadar zaten sıra gelmedi diye pek düşünmemiştim.Haftaya tüm öğretmenlere aşılama başlayacak.Doktoruma elbette soracağım ama sizin doktorlarınız ne söyledi farklı görüşler var mı merak ediyorum.Bir de aşı olduysanız yan etkisi falan oldu mu?
Gebelik haftası 23

7 Cevap

0 oy
(788 puan)
Benim doktorum kesinlikle yaptırma dedi.ama ilk hamile kaldığımda sormuştum bir sıkıntı olmaz demişti ağız değiştirdi yani.ben de olmayacağım
(43 puan)
Özellikle ilk 3 ay önermiyorlar,ilk zamanlarda olmayın sonuçları net değil diyorlardı şimdi de güvenli olduğunu söylüyor ne yapsak bilemedim
-Reklam-
0 oy
(2,627 puan)
Bende ucretli ogretmenim bana da cikti doktoruma sordum kesinlie olma dedi zorunlu olmasaydim ben bile olmazdim dedi cok kisa surede yapilmis ve etkileri hamileler uzerinde bilinmiyor  dedi.  Ve asi olsanda vorona oluyorsun zaten dedi
0 oy
(4 puan)
Benimde bu konuda kafam çok karışık. TV de enfeksiyon doktorlarından olun diye duydum, arkadaşımın doktoru Çin asısı olun demiş ilk zamanlar, benim doktorum alman aşısı ol dedi zaten olacaksan o aşı bize uygun, sonra bir eczacı çocugun eşi dogum yaptı onu doktoru olma demiş,. Diyabet doktorunu gittim ona sordum o da soyle bir sey dedi mantıklı geldi " alman aşısı uygun, benim bile ateşim 39 lara çıktı,  40 çıkana şahit oldum, yaptırırsanız ya ateşiniz 40 çıkarsa bu her hangi bir erken doguma sebep olursa, yani bilmiyoruz, dogırduktan sonra yaptırın" dedi. Yani bu süreçte her gördüğüm doktora sormaya devam edeceğim.
(43 puan)
Ben yaptırmayı düşünmüyordum aslında geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim ordaki doktor mutlaka yaptır hiç düşünme bile dedi.Kafam çok karıştı sanırım ben de birçok doktora sorup öyle karar vereceğim.
0 oy
(8 puan)
 Merhabalar.. Bende öğretmenim ilk aşımı gebe kalmadan önce yaptırmıştım.. Fakat bende baya yan etki oluştu. Ateş halsizlik baş dönmesi ve fazlasıyla kıl ağrısı çektim.. Sonrasında gebe kaldım ve doktoruma danıştım, diğer arkadaşlarında dediği gibi hamile kadınlar üzerinde yeterince çalışma yok her ihtimale karşı yaptırma dedi. Zaten il aşının koruyuculupu %60 deniliyor.. Bu şeklide ikincisini yaptırmatcağım 
0 oy
(36 puan)
Ben de öğretmenim aşı olmak istiyorum. Daha önce doktoruma sorduğumda sinovac olmanı öneririm demişti. Ancak şu an sinovac yok biontech var sadece. Yarın randevum var tekrar soracağım doktoruma. Aşı olmak istiyorum açıkçası. Osman Müftüoğlunu takip ediyorum onun bilgisine de güveniyorum gebelerin aşı olması gerektiğini söylüyor özellikle son üç ayda. Biontech sinovac farketmez diyor o.
0 oy
(352 puan)
5 yorumda bile 10 tane  farklı doktor görüşü varken hamileliğimde niye yaptırayım? Ben de öğretmenim ve hamile olmasam dahi olmayı düşünmüyordum. Arkadşaım anne babası iki doz aşıyı da oldular. Dün pozitif olduklarını duydum. 
0 oy
(277 puan)
Ben de doktoruma sordum biontech ol dedi hem yazı gelmis Avrupa'dan güvenilirliğini konusu da gebeler 8c8n ben de öğretmenim iki hafta sonra olacağım insqlah ilerleyen zamanlarda olup zor atlatmaktan korkuyorum çünkü hamilelikte bağışıklık baya düşüyor.
(43 puan)
Biontech tek doz mu oluyor yoksa diğeri gibi iki doz mu

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,028 göst.
0 oy
14 cevap 528 göst.
0 oy
18 cevap 791 göst.
0 oy
7 cevap 370 göst.
24 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Dilekgk (27 puan) sordu

651,360 soru

3,428,731 cevap

4,261,210 yorum

184,110 üye

...