0 oy
664 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (67 puan)
Mrhb. 

6. Haftamda ultrason da kese yanında bi kan gözüktü ve doktor 12 saatte bir progestan ı fitil şeklinde kullanmamı istedi.  Bazen saatleri 1 saat erken yada geç yapıyorum sorun olur mu acaba ? 

Birde 1. Gebeliğin düşük olmuştu bununda öyle olacağından iyice endişe duymaya başladım. Sabırsız ve tezcanlı biriyim. Uzm. Bi psikolog doktordan destek almalı mıyım? 

Cevapları için şimdiden teşekkür ederim ❤
Gebelik haftası 9+3

4 Cevap

0 oy
(85 puan)
Canim, ben de kullandım bu fitili. Dr a sormuştum saat aralığını, düzenli kullan demişti. Ama 1 saat cok da fazla değil. Önemli olan düzenli ve düzgün kullanmak. 

Rabbim yardımcın olsun. Hepimiz saglicakla kavusalim insaallah bebeklerimize. 
-Reklam-
0 oy
Fitil olarak degil ağızdan alıyorum bana saatini hic aksatma unutkanlığın varsa alarm kur demişti doktorum sende alarm kurabilirsn 
0 oy
(703 puan)
1 saatten birşey olmaz bende kese arkasındaki kanama için sabah akşam kullanmıştım gece kaçta yatarsam o zaman sabah ta kalkıp ne zaman vakit bulursam koyuyordum.Benim ki 12. Haftadan sonra geçmişti.Rabbim sizinde yardımcınız olsun geçer Allahın izniyle siz hiç stres yapmayın iyi düşünün bol bol dua edin. Benimde ilk gebeliğim düşmüştü sonrasında ki hamilelik biraz korkulu olabiliyor ama kötü düşünmemek en iyisi bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşaAllah 
(67 puan)
Teşekkür  ederim
0 oy
(919 puan)
Düzenli kullan canım, bir saatten bişey olmaz ama yine de düzenli kullanmaya çalış. 

İlgili sorular

649,052 soru

3,419,769 cevap

4,251,039 yorum

183,457 üye

...