0 oy
240 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (36 puan)
Merhaba Bu gün idrar yolu enfeksiyonu cıktı ve 32 haftadan beri net de sürekli sancim çıkıyor doktor bu normal değil dedi bebeginde kilo olarak göbek çevresinin önde gittiğini söyledi 2 hafta kilolu dedi enfeksiyon şancı yaparmı bu durum normal mi çok tedirgin oldum 
Gebelik haftası 36+4

3 Cevap

0 oy
Canım gebelik şekerin var mı? 
(36 puan)
Yok çıkmadı şeker yüklenmesinde ama
-Reklam-
0 oy
Enfeksiyon sanci yapmaz canim soyle enfeksiyon genelde kasik bölgesindee ya da vajina bölgende agri yapıyor. Ama nst de çıkan sanciyla enfeksiyonun bir alakası yok canim. Bebek benimde 24 ten beri bas ve gobek kismi 2 3 hafta önden gidiyor. Bunun için genelde once seker yüklemesi yapılıyor. Hala devam ediyorsa glukoza bakarlar. Benim oyle olmuştu ama şükür sekerlik bir durum çıkmadi yapısal dendi. Sana da öyle yapmaları lazimdi canim. Glukozu hatta 32 de yaptırdım. 

Enfeksiyon için bu arada tedaviye başlatması lazim başlattılar mi? Çünkü normal doğum düşünüyorsan enfeksiyonun bebege geçme ihtimali olabiliyor. Benim abimin esi yaşamıştı bu durumu o yuzden onu ihmal etme. 
(36 puan)
Çok saolun ya bu göbek kısmı ilerde gitmesi çok kafama takılmıştı
(36 puan)
Enfeksiyon tedavisine başladık evet
Rica ederim sekerlik sorunun yokmus zaten buyuk bir ihtimalle yapısal bir şeydir kilolu bebek olacaktır canim. Enfeksiyon için tedaviye başladıysan insallah gecer en kisa zamanda ihmal etme ilaçları..
(36 puan)
Inşallah çok teşekkür ederim
Rica ederim;)
0 oy
(185 puan)
Canım brnimde iki hafta önce aşırı enfeksiyonum vardı ntsme kendim bakmıştım doğum sancısı 40i filan geciyomus galiba benim de yirmi otuz gibi biseydi karnım çok sanciyodu doktor bu doğum sancısı deil dedi.ilac kullandım diğer haftalarda hiç sancı göstermiyordu yani o dalgalanmalar en alttaydi .yani bence enfeksiyon etkili olabilir yine doktiruna danış
(36 puan)
Anladım çok teşekkür ederim
(185 puan)
Rica ederim geçmiş olsun

649,681 soru

3,422,220 cevap

4,254,020 yorum

183,614 üye

...