0 oy
288 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (59 puan)

Karnimin icinde karincalanmalar oluyorrr benim gibi ayni durumda olan varmi:pouty:

2 Cevap

0 oy
(846 puan)

Dün banada oldu. Sanırım hareketlerini hissetmeye başlıyoruz =) 

Gercekten mii:)
-Reklam-
0 oy
(2,563 puan)

Bebegin hareketleri oluyor canım o.:D 16 hafta ve uzerinde olanlar rahat bir şekilde böyle karincalanma yasayabilir. 

(2,563 puan)
Bende ilk 4 ay kusma bulantı süründürdü çok çektim.. Ama korkma 6. Aydan sonra kilo alimlarina basliyorlar. Ben 31 haftalık hamileyim ama ultrasonda 3 haftaya yakın önde cikiyor. Artık gerisini sen düşün. Aynı şeyleri yasamisizdir.
Seninde 15 haftalık olup hissetmen bence gayet iyi. Ben 19.haftada hissettim. Kilosu düşüktü herhalde. Yoksa canlandikca güçlendikçe hareketleri o zaman hissedersin demişti doktor. Seninde her hamile gibi bir istahinin acilacagi dönem olacak. O zaman yiyemedigin ne varsa hepsini yersin. Tokluk hissi nedir bilmeyeceksin bile. O yüzden dert edinme.
(846 puan)
Zaten doymuyorum en baştan beri. En buyuk sıkıntıda o =) açsın ama canın bişey yemek istemiyor=) zaten bulantı da oluyo =) valla hissedip hissetmediğim konusunsa okadar kararsızım ki=) çünkü çok derindi =) belki de bana öyle geldi =) bu arada canım senle çok karşılaşıyoruz =) hep de bu mide bulanması muhabbetinden bahsediyoruz ikimizde =)))
(2,563 puan)
Evet bende farkındayim. Çok karsilasiyoz :) bugün de kaç yıllık ewli olduğumuzu soran bı sohbette konusmustuk. 30 yıllık hissediyoruz diye cewap verdik :)
(2,563 puan)
Evet bende farkındayim. Çok karsilasiyoz :) bugün de kaç yıllık ewli olduğumuzu soran bı sohbette konusmustuk. 30 yıllık hissediyoruz diye cewap verdik :) derinden hissediliyor zaten bebek başta. Odur :)
(846 puan)
Aaa dimi onuda konuştuk bugun=) çok yazıyorum ben yarısını unutuyorum artık=) bu aralar kafamı hep burda dağıtıyorum=)

İlgili sorular

647,102 soru

3,412,628 cevap

4,242,303 yorum

182,900 üye

...