0 oy
289 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (59 puan)

Karnimin icinde karincalanmalar oluyorrr benim gibi ayni durumda olan varmi:pouty:

2 Cevap

0 oy
(846 puan)

Dün banada oldu. Sanırım hareketlerini hissetmeye başlıyoruz =) 

Gercekten mii:)
-Reklam-
0 oy
(2,563 puan)

Bebegin hareketleri oluyor canım o.:D 16 hafta ve uzerinde olanlar rahat bir şekilde böyle karincalanma yasayabilir. 

Sen kacinci haftadasin canim
(2,563 puan)
31. Haftadayim
(846 puan)
Ben 15 im canım. Dün akşam öyle derinden geldi ki. Belkide bana öyle geldi diyorum ya. İnsan bilmediği şeyi anlayamıyor =)
(2,563 puan)
O hissettigin bebektir canım. İlle 16 diye bişey yok ama genelde hissedilen haftalar 16 ve sonrasi oluyor. Hissiyatin çok yüksektir. Birde bebeginin kilosu iyidir guclenmistir hissettirir
(846 puan)
İnşaAllah canım ya inşallah beslenebilmiştir. Çok sağlıksız besleniyorum adam akıllı bişey yiyemedim 3 aydır.
(2,563 puan)
Bende ilk 4 ay kusma bulantı süründürdü çok çektim.. Ama korkma 6. Aydan sonra kilo alimlarina basliyorlar. Ben 31 haftalık hamileyim ama ultrasonda 3 haftaya yakın önde cikiyor. Artık gerisini sen düşün. Aynı şeyleri yasamisizdir.
Seninde 15 haftalık olup hissetmen bence gayet iyi. Ben 19.haftada hissettim. Kilosu düşüktü herhalde. Yoksa canlandikca güçlendikçe hareketleri o zaman hissedersin demişti doktor. Seninde her hamile gibi bir istahinin acilacagi dönem olacak. O zaman yiyemedigin ne varsa hepsini yersin. Tokluk hissi nedir bilmeyeceksin bile. O yüzden dert edinme.
(846 puan)
Zaten doymuyorum en baştan beri. En buyuk sıkıntıda o =) açsın ama canın bişey yemek istemiyor=) zaten bulantı da oluyo =) valla hissedip hissetmediğim konusunsa okadar kararsızım ki=) çünkü çok derindi =) belki de bana öyle geldi =) bu arada canım senle çok karşılaşıyoruz =) hep de bu mide bulanması muhabbetinden bahsediyoruz ikimizde =)))
(2,563 puan)
Evet bende farkındayim. Çok karsilasiyoz :) bugün de kaç yıllık ewli olduğumuzu soran bı sohbette konusmustuk. 30 yıllık hissediyoruz diye cewap verdik :)
(2,563 puan)
Evet bende farkındayim. Çok karsilasiyoz :) bugün de kaç yıllık ewli olduğumuzu soran bı sohbette konusmustuk. 30 yıllık hissediyoruz diye cewap verdik :) derinden hissediliyor zaten bebek başta. Odur :)
(846 puan)
Aaa dimi onuda konuştuk bugun=) çok yazıyorum ben yarısını unutuyorum artık=) bu aralar kafamı hep burda dağıtıyorum=)

İlgili sorular

649,051 soru

3,419,760 cevap

4,251,030 yorum

183,457 üye

...