0 oy
163 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (27 puan)
kapalı
29haftalik hamileyim ve erken dogum bekleniyor ne yapmalim kızlar 
Gebelik haftası 29
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(48 puan)
Bol bol dua et canım dinlen fazla ayakta kalma Alllah yardımcın olsun
(27 puan)
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(79 puan)
Neye göre erken doğum dendi 
(27 puan)
Eşimle alakali skntili dönemden geciyorz 1  hafta önce doktora gttim bebegimin kafasi aşagidaymis erken dogum denildi sknti stresten oluyormuş
(79 puan)
Allah yardımcın olsun canım. Bende çok sıkıntılı bi gebelik geçirdim zaten evleneli 1 seneyi yeni geçti evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım o 8 ayda sorunluydu hamileliğin ilk 7 Ayıja kadar da eşimle neler yaşadık kaç kere bitti dedim 2 ay bende annemde kaldım geleli 2ay oldu çok şükür toparladık. Bende başından beri hep düşük tehlikesiyle uğraştım erken doğumla uğraştım yemedim içmedim uyumadım neler çektim şimdi 38 haftamı doldurmak üzereyim. Ümidini kaybetme Allah hiç-bir yuvaya huzursuzluk koymasın sizin de muhabbetinizi arttırsın eşin pişman bir şekilde gelsin kapına inşAllah. Üzme kendini Allahın izniyle birşey olmaz .
0 oy
(304 puan)
Yapabilecegin tek sey kendini yormamak bolca dinlenmek canım umarım zamaninda gelir
(27 puan)
Insallahhh
0 oy
(971 puan)
Neden erken dogum dediler. Allahım zamanında sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin. canım benim de 21. Haftads da sanvım çıktı. 22+4 olduk inşallah daha da ilerleriz. 
(27 puan)
Eşimle alakali sıkntili bir dönemden geciyoruz bosanmak istiyor evlilikten sogumuş bana herseyi en ufak biseyi bahane ediyor 3 aydir ayriyiz
(971 puan)
Allahım ya rabbim evlilikten soguduysan her ne olduysa o kadın senin bebeğini karnında taşıyor ya allah sabır versin

İlgili bir soru bulunamadı

651,411 soru

3,428,936 cevap

4,261,459 yorum

184,119 üye

...