0 oy
835 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (41 puan)
kapalı
29+5 hamileliğim ama bebeğim ters döndü  ve sürekli sancılarım oluyor , bu sancılar için daha çok erken degilmi ?
Gebelik haftası 29
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(1,908 puan)
Ters döndüğünü nasıl anladın enfeksiyondan sancın olmuş olabilir 
-Reklam-
0 oy
(178 puan)
Bende 29 haftalığim 27. Haftada doktor bebeğin dünmüş dedi bı terslik varmı dedim yok normal dönmesi dedi dün kontrole gittiğimde de gayet sağlıklı dediler ama bilemiyorum sancıların oluyorsa
0 oy
(469 puan)
Dogum sancısı ile mı karışırtiriyorsun acaba doğum sancısı belden karna doğru gelir.. belki bebek döndüğü için vajinaya baskı yapıyordur oda ağrı sancı verir 
0 oy
Hayir değil benimde o haftalarda döndü bas asagi. Hatta iyi bir sey bu canim normal doğum pozisyonunda suan. Hatta ben doktora sordum döner mi yine dönmez sanmam dedi. Iyi bir durum. Ama sanci derken nasil bir sancidan bahsediyorsun.
(41 puan)
Belime birden ağrı giriyor , sonra karnım ağrımaya başlıyor ve saatlerce durmuyor , öyle olduğu zaman akıntım bile oluyor .
Alla alla çok ilginç bir doktora görün ya da ulaşabiliyorsan telefonla ulas doktoruna konus kanaman filan yoksa problem değil ama böyle agri normal değil belki cok is yapıyorsun yoruyorsun ağırlık merkezin değişti nede olsa ondanda olabilir akintin enfeksiyondan da olabilir.
(41 puan)
Enfeksiyonum vardı ama bitti şuan yok , belim ve karnım çok ağrıyor beş dakka ağrısı duruyor sonra yine başlıyor .
Normal gelmedi agrin canim bilemedim

İlgili bir soru bulunamadı

651,113 soru

3,427,672 cevap

4,260,225 yorum

184,032 üye

...