0 oy
255 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (221 puan)

Kızlar yumurtlama takibi ile yumurtlama günlerini değerlendirdik. Yumurtlamam üzerinden 7-8 gün geçti. Ara ara karnımda, kasıklarımda ve yumurtalıklarımda ağrılar olur ufak sancılar şeklinde. Üşütme ve enfeksiyon yok. Kimyasal gebelik geçirdiğim ay bu ağrıların aynısı olmuştu. Geçen ay da takip etmiştim ağrılar olmadı hamilede değildim zaten. Acaba döllenme mi oluyor ondan sebep mi var bu ağrılar? İnsan ümit ediyor işte :)

3 Cevap

0 oy
(526 puan)
İnsallah öyledir cnm ve olabilir de güzel düşün güzel olsn kimyasal gecireli nekadar oldu
(221 puan)
3 ay oldu canım :) öncesinde çok stres yapıyordum ama artık yapmadığımı farkettim bu halim o kadar iyi geliyor ki bana :)  Buradan bir kişinin bi yorumu etkiledi beni ondan sonra stres uçtu gitti benden :)
(526 puan)
Nasıl bir yorumdu canm belki bizede yardımcı olur :)
(221 puan)
...oluruna bırak eşinle yaşadığın şeyin tadını çıkar hamile kalınca hiç bişey eskisi gibi olmuyor tabii ki her anın ayrı bir kıymeti var ama hamile kalmak için çok uğraşma canım olucağı varsa cidden oluyor :)
Mesajın öncesi var ama bana bu kısım iyi geldi.Aslında o kadar önemli birşey değil gibi ama bunu okuyunca gerçekten o an stres uçup gitti benden. Eşim bile farketti bu halimi. Oluruna bırakıyorum. Hepte derim veren Allah, alan Allah diye :)
(526 puan)
Zaten nezaman umursamaz san ozaman olur herkes öyle diyor ama işte isteyince bu braz zor olyo :)
(221 puan)
Öyle deme bende çok istiyordum hala da istiyorum. Kaç gece, kaç gün ağladığımı bilirim. Ağlaya ağlaya ettiğim duaları bilirim. Kurduğum hayalleri bilirim ama şimdi bir farkla istiyorum ben. Stres yapmadan, fiili duamı yapıp gerisini Rabbime bırakarak bekliyorum :)
-Reklam-
0 oy
(416 puan)
Olabilir canım.Stres yapmadan dinlenerek adet gününün gelmesini beklemelisin.Benim de yumurtlama sancısı devam etmişti.Adet olacakmış gibi sancılandım ama olmadım hamileymişim
(221 puan)
Sağol canım Elhamdülillah Rabbim benden o stresi aldı götürdü :) Bize dua edip beklemek düşüyor :)
0 oy
(864 puan)
Bende de olmuştu aynisi herkes hamilelige yorma dedi bende hiç yormadım  tabi tesadüfen kanda öğrendim sonra hamile olduğumu enfeksiyon sanmistim. Sende hamilelige yorma adetini bekle bence en doğrusu o .inşallah bu ay hamile kalırsın:)
(221 puan)
İnşallah canım teşekkür ederim ❤️

İlgili bir soru bulunamadı

651,022 soru

3,427,243 cevap

4,259,787 yorum

184,000 üye

...