0 oy
855 göst.
Doğum kategorisinde (96 puan)
Çok merak ediyorum etraftan böyle diyenler oluyor bebek çantası hazırlarken fazla ürün alma yanına hastaneden alırlar bidaha bulamazsın malzemelerini diye bir şey duydum bunu yaşayan varmı?

3 Cevap

0 oy
(2,871 puan)
Çantanın içinden niye alsınlar. Zaten hemşire gelip bebeğe giydirmek için kıyafetleri istiyor çantayı vermiyorsun ki sadece bebeğine giydircekleri kıyafeti veriyorsun. Ben koroplast kilitli poşet aldım hemşireye verilecek diye yazdım üstüne içine bir battaniye bir bez bir önden bağlanan iç zıbın bir üst bir alt eldiven ve şapka koydum.
(96 puan)
Bende aynı şekilde paketler yaptım iki tane 10lu takım bir tane de 5li takım koydum ve böyle şeylerin yaşandığını söylediler fazla mı aldım yanıma bilemedim
(2,871 puan)
Yok çantanı vermesinler sadece hazirladigin paketi versinler hemşireye çantanı odaya refakatçin çıkarır.
(919 puan)
Tam bir takım ne giydireceksen onu koy canım. Fazla bir çorap dahi koyma.
(12 puan)
Canım hazırladığın paketlerin bitanesini hemşireye veriyor yakınların diğer yedek çantanı odana çıkarıyorlar.senin hazırladıkların çok normal yedek olmazsa yanında zor olur .çünkü bebek kusuyo altını değiştirirken aksilikler yaşayabiliyor .Bende 3 normal doğum yaptım kimse hiçbişeyimizi almadı hatta fazla olan bİşey olursa kundağın içine koyuyorlar.Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin.
-Reklam-
0 oy
(919 puan)
Almak diye bişey duymadım da fazla verirsen kayboluyor yada oralarda sağa sola atılıyor kirleniyor onu biliyorum. Mesela hastane çıkışı seti diye satılan kutulu takımlarda çok fazla var. Ben bir tulum, bir çıtçıtlı badi, eldiven, şapka, çorap ve ince battaniye yıkadım utuledim tek bir poşet yaptım. Bebek çantasının en üst kısmına koydum üzerine de Yenidoğan hemşiresine verilecek diye yazdım. Eşim bilemeyebilir, karıştırabilir diye de gösterdim bunu vereceksin dedim. Tabiki başka yedeklerimiz var ama cantamizda odamızda kalacak. Özellikle devlet Hastanesi'nde o heyecanla o kıyafetin peşine pek dusmuyorlar diye kaybolduğunu duydum.
(388 puan)
O değil de bebeklerin üst kısmı üç kat giydiriliyor .alt kısmı ise sadece ayaklı pijama .üşümezmi ya da ekstradan pijama mı alsak yada kilotlu çorap mi.
Çok merak ediyorum .bacakları üşür yazık
(919 puan)
Ben 9 gün sonra doğum yapicam yazın ortasi oluyor tek tak koydum. Siz hangi ayda doğum yapacaksanız ona göre yapın hazirliginizi tabi.
0 oy
(1,330 puan)
Ben öyle birşey yaşamadım.. refakatçi olan kişiden kıyafet istiyorlar zaten ilk giydirmek için çanta o kişide kalıyor ..ilk hastane çıkışı filan veriliyor zaten..sonraki giydirme vs sen ve refakatçi yapıyor...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
0 oy
4 cevap 524 göst.
25 Eylül 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde inci97 (1,044 puan) sordu
0 oy
4 cevap 137 göst.

651,761 soru

3,430,216 cevap

4,262,866 yorum

184,213 üye

...