0 oy
697 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (54 puan)
Konya Medicana Rengin Karataylı ya giden var mı 
Gebelik haftası 25

2 Cevap

0 oy
(85 puan)

Ben gitmedim ama Nil okura gitmeyi düşünüyorum diğer randevum da.aslinda rengin hocayıda merak ediyorum. Medicana da iki doktora gittim ikisinden de memnun kalmadım :( doktordan yana şansım gülmedi birde ilçeden gidiyorum.

-Reklam-
0 oy
(292 puan)
Medicana da ilk kontrol icin gittim nil hanim icin randevu almistim herkes hikmet bey e randevu almış baya da yogundu demek ki isinde baya iyi bir doktor düşünürseniz ben nil hanimdan hic memnun kalmadim zaten ilk jinekolog tecrubemdi psikolojik olarak mahvetti beni karsisinda odun olsa o kadar soguk ve don konusup ilgilenirdi yani
(85 puan)
Siz şuan da kime gidiyorsunuz, ben hikmet karabacak ve Hüsnü alptekine gittim 1 er kez gittim ikisindende memnun kalmadım. Medovaya mı gitsem diye araştırmaya başladım tekrardan, Nil okuru düşünüyordum ama sizin yorumunuzu görünce gitmekten vazgeçtim. Özel hastaneye gidiyorum bı güler yüz bekliyorum sadece oda yok zaten içerde durduğumuz süre 15 dakika her hasta için.
(292 puan)
Ben 8 aylik hamileyim su an nil hanima gittigimde zaten hamileymisim ay cok kotuydu ya, yada benim bunyem kaldirmadi bilemiyorum belkide nil hanım o gun modunda degildi herswy olabilir ben 3. Gun test yapmistim cok lavaboys cikinca suphelenip sonrq medova da bi arkadasim aysel hanimi tavsiye etti ama azer hanimi da begeniyorlar çevremdekiler ama ben aysel hanimdan cok memnunum dogumdq da insallah bir sorun olmaz 8 aydr birlikte devam ediyoruz
(85 puan)
Ben geçen sene kürtajımda medova Fuat hocaya gitmiştim iyi biri ama bende sonuçta kötü bir anısı var bebeğimin kalbi durduğu için Medovaya da gitmek istemiyordum ama bugün bende Azer ve Aysel hanımi araştırdım gündüz birde onları deneyeyim bakalım inşallah memnun kalırım :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 781 göst.
0 oy
2 cevap 1,021 göst.
0 oy
0 cevap 65 göst.
0 oy
1 cevap 114 göst.
26 Haziran 2023 Doğum kategorisinde Ben bir anne (12 puan) sordu

650,370 soru

3,424,751 cevap

4,256,960 yorum

183,789 üye

...