0 oy
967 göst.
Doğum kategorisinde (139 puan)
kapalı
Gorumcemin düğünü olacak ve düğünde Bebek 1 ay veya 1 buçuk ay falanlik olacak gitmelimiyim kayınvalidem çok baskı yapıyor o ne demek kesinlikle gidiceksin diyor kocani bile dinlemem bir gorumcen başka da yok diyor annegil de gitmesin dedi diye onlar ne karışıyor seni verdi bitti diyor böyle kesin ve keskin konuştu bana bir akıl verin ne yapmalıyım bende gitmek istiyorum çok ama dugunude bekletmiyorlar 
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

23 Cevap

0 oy
(95 puan)
Hamilemisin dogurdunmu bilmiyom tam yazmamışın  cunku canım. Dogum yorgunluuğu hic biseye benzemez  ağrılar uykuu sorunu yeni doğan bebek uykusund bile ilgi ister kafasını boyna cewircen ustu acilmasın üşür dicen kusmasın gözlemliyim dicenn acıktımı şekeri düşmesin dicen analık zahmetlii bisey kaynanan hicmi duusunmuyor gelinim nası ustesinden gelcek bunların dugunde diyee.otur bebişine ve kendine bak dinlen bol bol cayını corbanı ic doktorunu kocanı dinle..evet kaynananı ve seni tanimiyoruz biz allah hayirlı gecim versin. belki dunya iyisidir gunahhina girmeden yaziyoruum.bbizden fikir istedin ben olsam gitmem ama gidersen kendinn bilün atukta :) 
-Reklam-
0 oy
(1,964 puan)
Kaynanam böyle konuşsa gideceğim varsa da gitmem asla.. 1 aylık bebek ile seyahat bence zor gittiğin yerde hava değişikliği yer değişikliği olacak bebek görmeye meraklı insanlar başına üşüşecek.  Ayrıca o kadar küçük bebekle sizde bisey anlamayacaksınız zaten ..

Şahsi fikrim gitmezdim 
0 oy
(301 puan)
2 saatden fazla önermiyorlar gecenlerde okumustum

İlgili sorular

651,034 soru

3,427,294 cevap

4,259,834 yorum

184,005 üye

...