0 oy
259 göst.
Doğum kategorisinde (203 puan)
Merhaba, daha önce 2 düşük yaşadım ve şu an 5+5 hamileyim. Hamileliğimi 3+6 da öğrendim. Sıkıntılı geçiyor biraz. Hem kan sulandırıcılar hem de prograf kullanıyorum. İstanbul Avrupa yakası için önerebileceğiniz doktor ve hastane var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Panoda konuyu bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim. 
Gebelik haftası 5+5

3 Cevap

0 oy
(562 puan)
Güneşli de Yaman tıp merkezi Hastanesi'ne gidiyorum tek bi doktor var ama çok iyi Instagram hesabınız varsa Eray Balcan doktor o kadar iyi ve tecrübeli ki her gün gir sürü doğum yaptırıyor rahatlıkla gidebilirsin
(203 puan)
Cevabınız için teşekkür ederim. Takipte olacağım mutlaka. Peki iletişimi nasıl panik atak ve okb olduğum için ve bu dönemde ilaç kullanmadığım için çok sorularım olur gibi geliyor. Sabırla cevaplayabilir mi? Sabrı nasıl acaba
(562 puan)
Eylenceli ve sakin bi doktor ve asistanı hesaplarını kontrol edersen paylaşımlarından anlarsın canım
(203 puan)
Teşekkür ederim canım. Takipte olacağım :-)
-Reklam-
0 oy
(188 puan)
Benimde ilk gebeligimde zorunlu kürtaj olmuştum kalbi durmuştu bebeğimin canım. Şimdi Türkiye Hastanesi'ne gidiyorum çağlayan adliyesinin karşısında doktorum zilal hanım çok memnunum çok ilgili ve bilgili birisi kendisi kesinlikle tavsiye ediyorum 
(203 puan)
Allah sağlıkla ve mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin. Zilal hanımı da listeme aldım :-) inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
0 oy
(935 puan)
Merhaba.ben levent Hastanesi'ne gidiyorum şebnem hanım var ilgili güler yüzlü. Yalnız hastane olark size devlet öneririm sayiyer Çayırbaşı hastanesi annene ve bebek için tam teşekküllü bir hastane. Özel hastane gibi temiz. Doktorları ilgili alakalı. 
(935 puan)
İnanın sakura hakkında hiç bi fikrim yok. Sadece burdan yazılanları okudum. Doktorlar ilgili alakalı yazıyorlar di.dilerseniz ona göre bir konu açın .yanlış yönlendirmek istemem.
(203 puan)
Yönlendirme iz için teşekkür ederim. Forumda yeni olduğum için yeni yeni keşfediyorum nasıl kullanacağım :-) hepimiz mutlu ve sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah :-)
(935 puan)
Amin ins
(2 puan)
Cam sakura hastanesine gittiniz mi nasıldı
(935 puan)
Yok cnm ben hiç gitmedim.

644,019 soru

3,401,656 cevap

4,228,943 yorum

182,122 üye

...