0 oy
290 göst.
Doğum kategorisinde (11 puan)
kapalı
Merhaba güzel anneler ben salı günü  sezeryan olcam tam uyumuycam ama çok korkuyorum esimi yanima aldircaktim ama pandemi var diye almiyorlar ben bu korkuyu nasıl atlatacam ne olur olanlar yazabilirmi lütfen 
Gebelik haftası 38+1
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(170 puan)
Cnm bnde tam uyumadım ve emin olun korkulacakk bişey yok bnde korkuyodum ama boşuna korkmusum ve 2 saat sonra kendime geldm yarın 40 gün olucak  hatta korkma 
(11 puan)
Çok saol rahatladim
-Reklam-
0 oy
(418 puan)
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin öncelikle. Bende sezeryan oldum ama korkacak bi durum yok. Bebeğini görüyorsun ilk andan itibaren temasa geçiyorsun çok güzel bir duygu.
(11 puan)
Çok tesekkurler
0 oy
(919 puan)
Ben de cumartesi günü olucam canım 3 . Sezeryanim hiç korkma. Belinden bir iğne olacaksın. Bir iğne ne kadar acirsa o kadar acı duyarsın. Sonrası bacakların uyuşmaya başlıyor zaten. 20 dakikada olup bitecek. Sezeryan bumuymus diyeceksin. 5-6saat ağrı sancı hissetmiyorsun uyuşukluk geçmiyor. Bacakların açılınca ve ilk ayağa kalkarken biraz ağrın oluyor ama dayanilmayacak gibi değil. Ertesi gün yürüyerek çıkarsın hastaneden. 4 saatte bir parol iç. Hastanede sürekli iğne yaptır ağrın az olur. Benden sana tecrubeli bir anne olarak tavsiye, doğumu kafanda ağrıyla sancıyla kodlama. Bebeğinin mis kokusunu içine çekeceğin o ana odaklan. Bacakların açılana kadar bol bol fotoğraf cektir, bebeğini bol bol emzir. O muhteşem duyguya kitlen. Sonuçta normal de yapsan sezeryan da olsan illaki ağrın sancin olacak. Hiç mi bir yerin agrimadi bu güne kadar öyle düşün. 
(11 puan)
Ahh rahatladim vallahi yaa çok saol

İlgili bir soru bulunamadı

652,273 soru

3,432,343 cevap

4,265,217 yorum

184,357 üye

...