0 oy
571 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (106 puan)
Arkadaşlar vajinamin içinden disa doğru büyüyen küçük yumurta büyüklüğünde birşey fark ettim bugün, yarın doktoruma gorunecegim ama  telaş yaptın böyle birşey başına gelen var mı ? Gelen varsa doktorunuz ne demişti ?
Gebelik haftası 22

4 Cevap

0 oy
Bende de var gebeliğin nerdeyse başından beri. Kist dendi ama ağrı sızı olmadığı sürece müdahale etmeyeceğini söyledi doktorum. Doğuma engel bi durumu var mı diye sordum hayır dedi. Şuan 36+3deyim herhangi bir sıkıntı yaratmadı bana. Doğumdan sonra vücut kendine gelince içini boşaltacak sanırım tabi geçmezse. 
(106 puan)
Teşekkür ederim umarım önemli bir sorun yoktur
-Reklam-
0 oy
(245 puan)
Bende de öyle bir sorun vardi hamilelikten sebep doku yumuşaması oluştu bende ve o sisliğinde ödem olduğunu söyledi yumuşak olmasından sebep daha çok hissediyormuşum bir sorun olmaz dedi ama herkeste farklı birşey olabilir ki ben doktoruma sorduğum da görmeden Sana birşey diyemem dedi onlar bile böyle diyorsa biz  hiç bilemeyiz insaAllah ufak birseydir benim ki gibi 
(106 puan)
İnsAllah önemsiz bir şeydir canım benimkide çok telaş yaptım :(
0 oy
(47 puan)
Bende de var canım hamilelikten önce vardı doktor önemli bişey değil demişti. Ama şimdi hamileliktenmidir bilmiyorum iyice büyüdü ve dışa doğru çıkıyo rahatsız ediyo. Ama ağrı sızı yok. 
(106 puan)
Umarım benimkide önemli bir sorun değildir yarını iple çekiyorum
0 oy
(66 puan)
Bende de var findik kadardi ama buydu uc tane tek tarafta doktor dogumdan sonra gecer kayboldur dedi sis valla disa dogru tuhaf duruo
(106 puan)
Benimkide önemsiz birseydir umarım :(

651,241 soru

3,428,232 cevap

4,260,754 yorum

184,071 üye

...