0 oy
334 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (14 puan)
Merhabalr bu ilk hamileleğimdi ancak bebeğin kalbi durmuş ve vücutta ne yazık ki kaç hafta olmasına ragmen kendi kendine atamıyor. Düşük hapı kullanan var mı içinizde? Çok acıtıyor mu? Doktorum düşük hapı veya kürtaj önerdi hangisi daha iyi sizce? Kürtaj olmak istemiyorum. Hapı deniycem sanırım ama tamamen temizlenir mi? Yoksa kürtaj da olmam gerekir mi sonrasında?  
Gebelik haftası 0

5 Cevap

0 oy
(2,710 puan)
Ben hep kürtaj oldum hap kullanmadım
-Reklam-
0 oy
(971 puan)
Benim bi tanıdıgım düşük ilacı kullandı parça kalmış kürtajla aldılar ama küçük bişey büyüğü kadar zor değil 
(14 puan)
Benim bebegimin kalbi daha 9 hafta civarlarındayken durmuş yani çok küçük  zaten.
(265 puan)
Büyük ihtimalle kürtaj olmalısın benim de o civarda kalp atışları durdu ve hap ile 5 gün uğraştık düşmedi sonucunda kürtaj olmak zorunda kaldım
0 oy
(100 puan)
Canım ben 8 haftalıkken kalb durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktorum hapı önermedi. Çok sancılı oluyor ve içeride parça kalma ihtimali var ve yine kürtajla almak zorunda kalırız dedi. Ben de açıkçası bir an önce olsun bitsin istediğim için kürtaj tercih ettim. 
0 oy
(2,268 puan)
Canim.bence kurtaj ol obur turlu agrin sancin hapla daha cok olur kullandiktan sonra bi de ustune parca kalirsa kurtaj olman gerekir
0 oy
(383 puan)
Benimde ilk hamileliğimde bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum ama önce 4 tane  hap verdiler her saat başı birtane verdiler çoğunluğunu hapla düşürdüm ama parça kalmaması için kürtajada aldılar. Malesef haplar bende çok kötü karın ağrısı yapmıştı ağrıdan ağlamıştım biran önce kürtaja almalarını bile doktorlara söylemiştim. Ağrıya dayanamamıştım.

649,044 soru

3,419,738 cevap

4,251,026 yorum

183,454 üye

...