0 oy
8,260 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (26 puan)

Merhaba ankarada Dr Eyüp ekici ye giden varmı down sendromu riski var dediler bana cevremdekiler bu doktoru önerdi giden varmı nasıl bir doktor?

Gebelik haftası 19+6

3 Cevap

0 oy
(226 puan)

Bende cok duydum o doktorun adını bayag iyi bi doktor diyolar hatta bende down sendromu riski oldugu icin ona gitmeyi düşünüyorum kız arkadasımda ona gitmiş cok iyi diyo onada dıwn sendromu riski var demişlerdi doktor hic birşeyi yok %99 demiş ve saglıklıca dogurdu bebişini maşallah

(26 puan)
İnşallah bankada öyle der yarına randevu aldım bakalım ne çıkacak
(226 puan)
İnş hayırlı haberler alırsın.yazarmısın burdanda nasıl bi doktor ilgilimi ne kadar süre baktı.
(26 puan)
Tabi yazarım
(226 puan)
Nuray merak ettim ne yaptın inş iyi sonuclar almıssındır
(26 puan)
Yüzde 90 sağlıklı dedi ama böbreklerinde genişleme varmış biri 3 mm biri 4 mm down sendromlu bebeklerin hepsinde böbrek genişlemesi görülür dedi bazı durumlarda sağlıklı bebekletde da görülüyormuş %100 öğrenmek için amniosentez yaptırabilirsiniz dedi
-Reklam-
0 oy
(101 puan)

Bende bir keresinde gitmistim o doktora banada herkes önermisti bebegimde sikinti vardi ve utrasona bakar bakmaz milli piyango vurmus size demisti kötu olmustum 16 milyonda 1 olan bi rahatsizlik bize denk gelmisti malesef.

(26 puan)
Herşey Allahtan sizinde sınavınız buymuş üzülmeyin diycem ama mümkün değil üzülmemek biliyorum ne çıkmıştı peki
(101 puan)
Tabiki sinav rabbim kimseye evladiyla sinamasin ben o bebegimi kaybetmistim 20 haftaya kadar surdu.boberkleri yoktu ve mesanesi yoktu amino sivisi olusmamisti oyuzden.
0 oy
(2 puan)
Yakın zamanda detayli ultrason icin gittim iyi bi hoca tecrübeli ama herkesten farkli birsey gormedim acikcasi, heleki istenilen ucretle kiyaslaninca fiyat performans çok kötü. piyasada ismi duyulmasa yillardir suregelen bi tanınmışlığı olmasa, bugün piyasa ciksa ismini bilen dahi olmaz yada diger hocalar kadar anca bilinir.
(30 puan)
Fiyatı ne kadar canım
(180 puan)
Muayene ücreti ne kadardi acaba. Bize de dokturumuz bu hocayı önerdi de

İlgili sorular

650,277 soru

3,424,403 cevap

4,256,572 yorum

183,765 üye

...