0 oy
734 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (217 puan)
kapalı
Kızlar eşi covit geçiren oldumu Dundendir eşim başı çok agrıyor karnıda agriyor agri kesiciyle durdu dun bugun sesi biraz sesi gitmis sanki  ve benden uzak dur diyor  çok şükür ben iyiyim hicbirseyim yok nasıl  uzak durayım ki aynı evdeyiz Allah korusun inslh covid degildir ilk gebeligim 7. Aydayım çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım birsey olur mu ?
Gebelik haftası 26+3
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(919 puan)
Dikkat edeceksin yaklasmayacaksin tedbirini alacaksın canım. Ben de annem ve oğlumla ayni evde kaldım. Oğlum 6 yaşında bensiz asla kalamazdı. Oğlumu da aldım anneme gittim, annem pozitifti onun telefonundan geçti oğluma. Diğer oğlum ve eşim kendi evimizde izole oldular. Çok sıkıntılı bir süreçti benim için. Gerçekten çok psikolojik olarak yordu beni. Annem 10 gün hastanede yattı. Oğlum nezle oldu ateşlendi çok korktum. Ama geçiyor sakın ol. Soğukkanlı ol. Benim çocuğum küçük olduğu için sürekli maske takması mümkün olmadı. Ben korudum kendimi. Sürekli çift maske taktım. Onlara bakarken çok dikkatli oldum. Sürekli kağıt bardak tabak kaşık çatal kullanıp attık. Eldivenle verdim yemeklerini battal boy çöp pisetleriyle attım. Ayrı odalarda uyuduk. Sürekli evi hsvalandirdim. Gece bile maske ile uyudum. Çok şükür bana bulaşmadi. Tedbirini al soğukkanlı ol, sakın gevşek davranma. 10 gün dişini sık. 
-Reklam-
0 oy
(357 puan)
Biz ayni haftadayiz sizinle benim esim gecen hafta bu bela yüzünden hastanede yatti cok agir atlatti o evdeyken tek kullanimlik tabak bardak vs aldim maskeleri hic cikarmadik baska odadaydi tedbir alin yine siz hastaneden cikti simdi ama doktor yine de 2 hafta bir araya gelmeyin dedi mecbur ailemin yanına geldim
0 oy
(109 puan)
Ben kendim 32 haftalıkken geçirdim hiç korkma yemeye içmeye dikkat edin bir şey olmaz Allahın izniyle 
0 oy
(13 puan)
Canım ben 24. Haftada covid gecirdim şükür cok zor olmadı tabi bunyeden bunyeye değişir ama çok korkma zaten covid bebeğe gecmiyor emziren anneler bike emzirmeye devam edebilirmiş sen rahat ol tedbirini al tamam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 97 göst.
0 oy
4 cevap 221 göst.
31 Aralık 2023 Doğum kategorisinde nazli -1649 (10 puan) sordu
0 oy
3 cevap 192 göst.
0 oy
1 cevap 252 göst.

649,312 soru

3,420,742 cevap

4,252,378 yorum

183,513 üye

...