0 oy
336 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (1 puan)
Merhaba kızlar, 18 haftalık hamileyim. Bebeğinin burun kemiği çok küçük dedi doktor. Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı acaba? 
Gebelik haftası 18+4

2 Cevap

0 oy
(71 puan)
Valla yigeniminde normalinden cok küçükmüş burnu basta down sendromlu denildi alalim dediler ama halbuki yapisindan küçükmüş yani bence bi sorun oldugundan degil yapisindan da olabiliyor insallaj saglikla alirsiniz kucağınıza her doktora kulak asmayin
(1 puan)
İnşallah ya, içimi korku kapladı da, sizin de yardımlarınız ile insanın içi bir nebze olsa da rahatlıyor.
(71 puan)
Allahin izniyle bisey yoktur insallah merak etmeyin
-Reklam-
0 oy
(89 puan)
Anne yada baba minikse burunlar bebişinde burnu ufak olabilir canım baska bir sıkıntı cikmadiysa korkma artı aileden hala dayı hani benzermişya cinsiyetine gore sende degerlendire bilirsin bana neler dediler ah bir bilsen şükür hic birşey çıkmadı dünya para harcadım o test bu test onu geç o üzüntü ve huzursuzluk en beteri hiç üzme kendini tek bir belirtiyle bebekte sorun olmuyor hepsi birbirini kovalamasi lazim ensesi ikili testi burnu derken öyle anlasiliyor tek bi minik burunla üzme kendiini demekki fındık burun olcak :))
(1 puan)
Evet canım, ikili ve üçlü testler temiz çıktı Allah'tan. İlk bebeğimde sorunlar yaşayıp onu kaybettim o yüzden korkuyorum. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.

İlgili sorular

647,195 soru

3,413,001 cevap

4,242,782 yorum

182,932 üye

...