0 oy
146 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Allah rızası için dualarınızda banada yer verin 4 haftalık hamileyim kesem bile gözükmedi daha kanamam başladı birden hastaneye gittim ve değerlerim çok düşük henüz 28 eğer cuma gününe kadr yükselmesse düşük ile sonuçlanıcak çok istiyoruz eşimle bu bebeği çok üzgünüz nolur yardım edin bana biraz 

2 Cevap

0 oy
(186 puan)
Öncellikle sakin olmalısınız. Biliyorum cok zor bende dusuk yasadim ama stres daha kotu etkiliyor.siz bol bol dua edin guclu olmaya calisin.hersey Allah' tandir. En iyisini o bilir. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.
-Reklam-
0 oy
(519 puan)
Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin bende kalp atışları duyulmaması sonucu 10 haftada düşük başladı ve kürtaj olmak zorunda kaldım rabbimin bildiği vardır bende hep uzandım istirahat ettim düşmesin diye  ama olmayınca olmuyor benimde 8.haftada kanamam başlamıştı rabbim bildigi vardır elbet siz hakkinizda hayırlı olanı dileyin psikolojik olarak çok zor bir süreçten geçtim rabbimin hikmeti büyüktür üzülmeyin dua edin yalnız çare allahtandir hakkınızda hayirlisiysa rabbim size ve tüm isteyenlere nasip etsin.

654,554 soru

3,440,991 cevap

4,274,748 yorum

184,930 üye

...