0 oy
1,561 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (36 puan)
Merhaba kızlar 14+4 deyim haftaya cinsiyetini öğrenmeye gideceğiz acaba kız bebekte ya da erkek bebek de annede ne gibi değişiklikler olur kalça ve yüz şişince kız olur diyorlar benimki sadece hafif karnım var aynıyım böyle bir şey doğrumu ?
Gebelik haftası 14+4

20 Cevap

0 oy
(1,376 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Kızımda ;

Yüzüm yagliydi .idrarim koyuydu.hic kusmadim bulantım olmadı ağrım olmadı .yüzüm bebek gibiydi .kalcam büyümüştü biraz karnım yusyuvarlakti.baya istahliydim .hep tatlı yedim meyve yedim .

Şimdi oğluma hamileuim:

İdrarim açık renk.kasik ağrım ara ara oluyordu .yüzüm pul pul döküldü sivilce çıktı fakat güzelleştin biraz kilo almadım hiç karnım çıktı sadece karnim sivrilesti .istahsizim .ekşi tuzlu baharatlı şeyler canım çekti hep erik yemek istedim genelde .bacak killarim 2 günde çıkmaya başladı normalde kızımda 1 ay boyunca cikmiyordu bunda aldıktan 2 gün sonra büyümeye başladı ve sert kıllar oluştu .ve kusmalarim bunlantilsrim tiksinmem oldu .kızımda daha rahattim
(36 puan)
cevabınız için çok teşekkür ederim. Ay gerçekten beni anlattınız şimdiki hamileliğiniz de sürekli eşki acı tuzlu yiyorum aynı şekilde yoruldum artık kıllardan aldırıyorum hafta olmadan çıkıyor çok kusuyorum en sevdiğim şeylerden tiksindim ama dıştan bir değişiklik yok göğsüm hafif büyüdü ve belim ağrıyor bulantım hala devam ediyor hayırlısı ne ise o olsun inşalalh sizede sağlikla kucağınıza almayı nasip etsin Allah'ım :)
(1,376 puan)
Ve kızımda göğüs ucum pembe renkteydi oğlumda simsiyah koyulasti bir anda
(1,376 puan)
Benimde bel ağrım var bu bebekte ve uyku sorunum var
(36 puan)
Benim de şu an simsiyah aynı şekilde uyku sorunu şu an bile gözlerim ağrıyor başım ağrıyor halsiz hissediyorum
-Reklam-
0 oy
(165 puan)
Merhaba haftamız aynı benim ilk çocuğum erkek onda çok kolay Bi gebelik geçirdim şimdiki gebeliğim zor geçiyor mide bulantısı uykusuzluk halsizlik falan var bende yarın cinsiyet öğrenmeye gidicem inşallah gösterir.
(36 puan)
Merhabalar bende ilk gebeliğim zor geçiyor diyebilirim her sabah sarı beyaz sıvı istifa ediyorum hâlâ devam ediyor halsizlik oluyor bizde çok merak ediyoruz inşallah gösterir sizinki de
(165 puan)
Insallah:)
0 oy
(424 puan)
Bel ağrısı çekiyorum hiç kasık ağrısı çekmedim ve göbeğim henüz çıkmadı 16 oldum. Yüzümde sivilce vs çıkmadı aksıne hamilelik güzelligi gelmiş diyorlar. Erkek bebek bekliyorum
(36 puan)
Ayy bende bel ağrısı çekiyorum benimde yüzüne güzellik gelmiş dediler acaba erkek mi benimki de :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah
(424 puan)
Amin inşallah hepimiz :) gönlünüzden ne geçiyorsa onu sağlıkla versin Rabbim
(36 puan)
Amin inşallah canım :) :)
0 oy
(145 puan)
Tabı kişiden kişiye değişiyor ama bende ilk oğluma hamileyken bulantılarım fazlaydı.sonra burnum yaygınlastı.yuzumde bır parlaklık vardı gercekten.çok iştahlıydım.şimdi kız annesi olucam inş.bunda felaket kalça ağrısı çekiyorum.canım sureklı abur cubur ıstıyor.bunda da bulantım oldu benım.mesela yuzumde lekeler varoğlumda göbeğimde ince uzun çızgı vardı bunda yok gibi gibi şeyler canım...
(36 puan)
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben de ilk hamileliğim yüzümde bir parlaklık aynı şekilde bel ağrısı ve ben de sürekli yemek yiyorum iştahım var 3. aydan sonra başladı onun öncesinde istifa ediyordum şu anda sadece sabahları bulantım kaldı onun harici iyi gidiyor çok şükür sizde İnşallah kızınızı sağlıkla kucağınıza alın :)
(793 puan)
Merak ettim şu anda bulunduğunuz durumla benim ki aynı canım :) bakalım benim doktorum ne diyecek sizinde de göbek çizginiz uzun mu
(36 puan)
Evet vallahi öyle şu an da baktım inşallah hayırlısı olsun sağlıkla gelsin cümlemizin de :) :)
(145 puan)
Tesekkur ederım canım rabbım herkesın evladını saglıkla almayı nasıp etsin  ıns
(36 puan)
Amin inşallah canım :)
0 oy
(2 puan)
Her insanda aynı olmuyor malesef 
(36 puan)
Aynen öyle çok doğru bende bir merak işte :)
0 oy
(793 puan)
Bende 16 haftalık gebeyim canım daha hiç tahminde bile bulunmadı doktorlar ama ilk günden bellidir cildim çok kötü oldu göz çevresi egzama arttı hiç öylr bulantılarım olmadı ama çok uykusuzluk ve bel ağrısı çekiyorum çok kilo da almadım artık haftaya doktor ne der bilemedim :) 
(36 puan)
İnşallah en kısa zamanda kendini gösterir canım sağlıkla kucağına al inşallah :)
(793 puan)
Amin allah razı olsun canım :)
0 oy
(301 puan)
 doktorun dogruyu söyler herkesde farkli oluyor 
(36 puan)
Aynen öyle haftaya kadar bekliycem sabırsızlanıyorum ilk gebeliğim inşallah hayırlısı olsun
(301 puan)
Amin insallah
0 oy
(2,539 puan)
Perinatoloji ikilide kiz gibi dedi  bakalim.ama cok kasik agrisi cekiyorum bazen zorluyor.belde sorun yok
(36 puan)
Benimde belim acayip ağrıyor düz yatıyorum ağrıyor dik duruyorum ağrıyo sanki belimde taşıyorum gibi kasık hiç ağrımadı sizede sağlıklı günler diliyorum :)
0 oy
(308 puan)
Benim kızımda çok bulantı tiskinmem oldu ama hiç bir yerimde çizgi leke fiziki hiç bir farklı birşey yasamadım ne çirkinleştim ne güzelleştim sadece iştahsızdım limon portakal ekşi düşünüydüm 16 hafta bulantı çekmıştm suanda 17 haftalık hamileyim yarn cinsiyetini ögrencem meraktan catlıyorum hareketinde henuz hissetmediğim için acaba iyimi diye kendimi yiyorum sivilce oldu bulantı oldu 14 16 haftaya kadar anca geçti rahatladım Baska fark yok kız gibi buda sankı bulantı dan çıkarımım bu bundada eksiye düşkünüm bakalım ne dicek doktor
(36 puan)
Ayy bende çok ekşi ve acı yiyorum miğdem yanıyor sonra bebeğe zarar veriyorum diye kendime kiziyorum ama hamilelikten önce de ekşi acı severdim daha çok arttı bende çok merak ediyorum haftaya kadar bekliycem sabırsızlıktan buraya geldim :) inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
(308 puan)
Amin canım ama ben sizinkinide kız hissettim bakalım saglıkla gelsin en buyuk korkum kalp durması gecen birinin tam bu haftalarda durdun okudum çok etkilendim Allahım bir iyi olduğunu duysam daha birşey istemem
(36 puan)
Ayyy canımsın gerçekten benim için de kızı erkeği yok işin şakası Allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin cümlemize ben meraktan öyle sohbet amaçlı :) Sizde en güzel şekilde sağlıkla kucağınıza alın inşalalh :)
(308 puan)
Yok canım benim tabiki merak etmiyorum diyen yalan soyler herkes merakedıyor iyi yapmışsın benim kontrollerim normalde ayda 1 ama cinsiyete sebep  2 hafta sonraya almıştım oda yarın işte ama o yazıdan sonra biraz etkılendim aman onu göremesemde iyi olduğunu bileyim insallah iyidir diye düşünmeye basladım yoksa amaç cinsiyeti benimde
(36 puan)
İnşallah iyidir canım merak etme güzel haberler alırsın inşalalh sağlıkla da kucana al inşallah :) :)
0 oy
(1,038 puan)
Ben erkek kiz diye ayrıldığını düşünmüyorum etkilerinin. Ama ben erkek bebek bekliyorum hicbir değişiklik olmadi yüzümde veya baska bi yerimde. Yüzüm ilk haftalarda sivilcelenmisti biraz sonra gecti zaten. Simdi 29 haftalik olduk hala bir değişiklik yok kilo alimi dışında. 
(36 puan)
Bende aynı şekilde herkeste farklılık gösteriyor işte bir heyecan merak benimde hiç bir değişiklik olmadı vücudumda hamile değilim gibi inşalalh haftaya belli olacak sizde sağlıkla kucağınıza alın inşalalh :)
(1,038 puan)
Insallah canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim.
0 oy
(895 puan)
Ben ilk hamileliğimde yüzüm çok şişmişti.lekeler oldu çok ama erkek oldu.
(36 puan)
Herkeste değişik geçiyor galiba bende de hiç bir değişiklik yok aynıyım hafif göbeğim var gibi hayırlısı olsun bakalım :)
(895 puan)
Aynen öyle bence bunlarla cinsiyetin alakası yok karnımda çok yaygındı hatta ona göre kız olması gerekliydi o zman.
(36 puan)
Doğru canım aynen :)
0 oy
(267 puan)
İlk kızımda tam kız bebek hamileliği idi karnım yayvan yüzüm cirkinlesti kalçalarım büyüdü sadece tatlı aserdim farklı olarak çok kilo aldım. Şimdi ise erkek bebek belirtileri var yüzüm güzelleşti karnım aşağıda ve sivri kalça basen yok kilo fazla almadım bulanti ilk ay oldu sadece çok degildi zaten eksi aserdim bundada ama kızımız olacak tekrar  her hamilelik aynı değilmiş demekki. 
(36 puan)
Aynen öyle gerçekten herkese farklıymış benim de sadece göğsümde bir büyüme oldu onun haricinde hiçbir değişikliğim yok bakalım hayırlısı ne ise o olsun İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
(267 puan)
Amin ecmain. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
(36 puan)
Sizinde inşallah :)
0 oy
(528 puan)
Ben ve annemin hamileliğinden söylüyorum erkek bebeğim olacak tatlı aşerdim ve bel ağrısından duramadim ilk başlarda annem bı ilk başta bide doğuma yakın bel ağrısı yaşamış aynen bende de böyle oluyor 38+5 deyim yine bel ağrım başladı :) 
(36 puan)
Ben de bel ağrısı çok yaşıyorum ilk gebeliğim inşallah Allah'ım herkesin gönlüne göre versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
0 oy
(2,333 puan)
Benim ikisi de erkek bir değişiklik yaşamadım kız çocuğu annenin güzelliğini alır derler bilmiyorum yaşamadığım için ama arkadaşlardan kız evladı olup yüzü lekelenenler var
(36 puan)
Bende çevreden öyle şeyler duyup buraya geldim acaba herkeste nasıl diye hayırlısı olsun benim de hiçbir değişikliğim yok vücudumda bakalım ne olacak :)
(2,333 puan)
Hayırlısı olsun canım
(36 puan)
Amin inşallah canım
0 oy
(813 puan)
İki kız annesiyim oğlana gebeyim. Kızlarda***t göbek aldı basını gidiyordu ama yüzüme nur inmişti desem yeridir. Oğlan da burnum byüüd. Kilo fazla almadım ama is çöktü yüzüme..

Bir arkadaşım 12 13 haftalıkken senin burnun büyümüş oğlun olacak dedi. Ne alaka dedim aynaya baktım harbiden de burnum büyümüş. Oğlum olacak 
(36 puan)
Ayy aynı şeyi daha geçen ablam bana dedi senin burnun büyüyor diye :) hayırlısı ne ise o olsun inşallah size ve cümlemize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
(813 puan)
Amin canım. Birde idrar rengi erkekte acık sarı kızda koyu kırmızıya yakın oluyor
(36 puan)
Benimkide aynı şekilde açık sarı su içmediğim gün koyu oluyor su içme alışkanlığım hiç yok :/
0 oy
(233 puan)
Kızım var 5 buçuk yaşında şimdi de oğlum olacak 32.haftadayım hiçbir değişiklik yok canım o yüzden hiç kafa yorma bunlara sağlıkla doğsun  aşerdiğin yiyeceklerle karın şekli ile onunla bununla hiç alakası yok gerçek olan şu Allah ne nasip etmişse o 
(36 puan)
Ayy canımsın cevabın için çok teşekkür ederim ilk gebeliğim biraz heyecanlı merakla geçiyor tabikide herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olsun bize yeter sizde aynı şekilde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
0 oy
(529 puan)
Kesinlikle net bir sekilde soyluyorum hamileligim en basindan beri zor gecti ve erkek, bir arkadasim var asla hic bir belirtisi olmadi ve kizi olucak, vucda gorede kilo alma ve vucut sekli degisir,,, 5 bucuk aylik hamileyim 3 kilo aldim
(36 puan)
Hayırlısı olsun bakalım benim de hiçbir belirtim yok dıştan sadece göğüs büyüyor belim ağrıyor sağlıklı olsun inşallah cümlemizinki de :)
(529 puan)
Bu arada ben 12 +4de cinsiyet ogrendim,erkekse biraz erken ogreniyorsunuz,amin hepimiz insallah saglikla kucagimiza aliriz
(36 puan)
Bizde aydan aya kontrole gidiyoruz geçen ay 17'sinde gitmiştik yarın gitmemiz gerek yinede bir hafta daha beklim diyorum net olsun diye :) merakta ediyorum belli olmaz belki gideriz :D
0 oy
(1,330 puan)
Oğlumda çok rahattım bu kız olacak nasipse perişan etti beni :D bulantım uzun sürdü lekelenme düşük riski aşırı çatı ağrısı erken çıkan tansiyon birde oğlumda yüzüm guzellesmisti bunda hep leke çıktı sivilce vs birde karnım çok erken çıktı
(36 puan)
Ayy ne tatlı olur şimdi yorumunuzu okurken gülümsedim :) doğumdan sonra herşeyi tüm acılar unutulur diyolar inşallah sizinki de öyle olur bende de bel ağrısı var dıştan da fazla belirti yok hayırlısı olsun bakalım sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
(1,330 puan)
Amin inşallah çok teşekkür ederim :) sizde rahat bir hamilelik geçirin sağlıklı şekilde kucağınıza alın bebeğinizi inşallah :)
(36 puan)
Amin inşallah canım :)
0 oy
Ikisini de yasayan biri olarak kızlarda doğum lekeleri oluştu cirkinlestim ama oglusumda şükür leke felan olmadı hatta herkes guzellesmissin  diyorlsr
(36 puan)
Aynen bana da güzelleşmiş sin diyolar yüzüm parliyor hiç bir değişikliğim yok başka hayırlısı olsun bakalım :)
Amin inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarımızı kucağımiza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
0 oy
(265 puan)
Kızıma hamileyken çok zor geciyodu halsızlk sabah bulantıları,cokta kilo aldım şişkinlik coktu, simdi oğlum olacak i şlh ama hiç bulantı olmadı cok rahatım 6.aydayım tabi kişiden kisiye değişebilir kilo da almadım şimdiye kadar 1 kilo almışım canm, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasıp etsin bebeişlerimizi
(36 puan)
Bende de şu an sadece sabah bulantılarım kaldı başlarda mutfağa hiç giremiyordum şu an daha iyiyim ben de hiç kilo almadım aynı gibiyim aynen öyle herkese göre değişiyormuş hayırlısı neyse o olsun aminnn inşallah sağlıkla cümlemiz de kucağımıza alalım :)

647,039 soru

3,412,440 cevap

4,242,107 yorum

182,887 üye

...