0 oy
562 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (848 puan)
Arkadaşlar  bu benim 7.5 yıl  aradan sonra ikinci gebeligim. Kızıma hamileyken göğüslerim  6. Aydan sonra büyümeye başlamıştı  bunda daha bir aylıkken buyumaleye başladı şuan 9 haftalik  ama  neredeyse 1.5 aydır aşırı büyüyor ve aşırı hassas sütyeni bile çıkarım attım o derece . Benim gibi olanlar var mi.. 
Gebelik haftası 9+1

11 Cevap

0 oy
(323 puan)

Ben hamileliğimi göğüslerimim değişikliğinden şüphelenip öğrenmiştim. İlk gebeliğim ve gerçekten göğüslerim aşırı büyümeye başladı. Hatta normalde bu kadar büyük olmadıkları için dayanamadı ve çatladı baya. Daha 17. Haftadayım. İlk ayımdan beri göğüsler aldı başını gidiyor :D

(848 puan)
Canım benim göğsümde ilk.gebelikte sonradan büyüdü baya çatladı ama sonradan eski haline döndü.  75 beden sutyenn  içine bi göğüs daha sığar o kadar küçüktü. Şimdi taksam.80 beden rahat olur ama böyle giderse kafam.kadar olacak heralde.. :)
(848 puan)
Bu konuda yanlız olmadığını öğrendim sevindim teşekkür ederim  cvp icin
-Reklam-
0 oy
(272 puan)
benimde ilk hamileliğim ve goguslerim kucuktu. ama son zamanlar farkettim baya buyudu dolgunlasti isime geldi biraz.umarim dogumdan sonra kuculmez:D
(848 puan)
Bende amin diyimde kabul olsun o zamn:)
0 oy
(115 puan)
Benim de öyle ilk aydan büyümeye başladı 22 haftalık oldum çok fazla çatladı maalesef 
0 oy
(236 puan)
Benimde oyle çok buyudu yaa sütyenlerimi bile takamıyorum çok sıkıyo acıyo
0 oy
(1,038 puan)
Bende ayni oldum bi anda büyüdüler simdi 29 haftalik durdu daha buyumuyolar. Bünye meselesi demekki.
0 oy
(290 puan)
İlk gebeliğimde de bunda da aşırı büyüdüler normalde 75 beden 80 arası dolgulu takardım şuanda 95 beden ve desteksiz sen düşün canım :))  ama geri 75 e inerim ilk gebelikte inmişti çünkü 
(1,399 puan)
Yine sizin kucukmus buyuk olunca, sıkıntı desteksiz 90 takıyorum sımdı zor oluyor  :)
(290 puan)
Valla canım ilk gebelikte de bunda da yürürken hep benden önde gidiyorlar :))) ama kötü bişey ya çünkü ilk doğumumdan sonra 75 bedene indiğimde sönüktü böyle balon olur ya hani söner aynı o şekildeydi afedersin derisi elime geliyordu şimdi diyorum keşke hep böyle kalsalar :)
0 oy
(133 puan)
Benim ilk gebeligim göğüslerim kucuk kizima anne sutu veremicem diye üzülüyorum 7.aya gireceğiz
0 oy
(724 puan)
Hamile kalmadan evvel 75b çamaşır giyiyordum. Şuan 19 haftaligim 85dye terfi ettim. Göğüslerim kayalı hamur gibi. Atletim bile katlansa sanki hamura çatal batırmış gibi iz yapıyor. Müthiş yangın var göğüslerimde. Anlıyorum halinizi. Benimkiler sanki ödemli. Doktora soracağım.
(65 puan)
Valla bunları yapıştıracak bir şey bulmak çok zor :) ama serin sulara salma fikrini sevdim :) işin garibi benim biri diğerinden daha büyük biri 90 biri 100 aralarında bir rekabet var gibi en çok ben büyücem diye :)
(724 puan)
Ay eşitlenir insallah. O da oluyormuş gebelikte... Biri ötekinin de rızkını yiyor demek ki. :)
(65 puan)
İnşallah. Valla hamileliğim boyunca hiç bir şeyim normal değildi ki zaten o yüzden alışıyorum galiba bunlara, yani burnum düşse hamilelikte oluyor deseler haaaa tamam dicem :)
(724 puan)
26. Haftada hala mide bulantim var. İlaç içmediğimde çok kötü oluyorum. Onun dışında en sıkıntı veren sıcaklar ve göğüsler. Hafta büyüyüp göbek büyüdükçe meme ile arasında boşluk kalmıyor. Benimkilerin altı ve arası pişik oluyor. Mustela pişik önleyici kremi kendim için kullanıyorum bebekten önce. Altına pamuklu bez koyuyorum bazen. Tülbenti göğsüme geçirip boynuma asasım geliyor. Birer birer assam rahat olur aslında :)
(65 puan)
Benim ilk 4 ayım kabus gibi geçti kafayı yemek üzereydim bulantılardan iki günde bir acildeydik  neyseki artık daha iyiyim ama ilacı  akşamları alıyorum haala. Bulantı bitmesine yakın saçma sapan bir tükürük artışı yaşadım asla yutkunamadım bir süre ve lama gibi sürekli tükürüyordum :) şimdi çok hafif var derken göğüslerim şuursuzca büyüdüler işte. daha hiç pişik olmadılar ama aşırı terliyor tabiki altı ortası valla tülbentle asma fikri kocamada geliyor bazen gel boynuna asalım onları diyor ama yine yük bende farkeder bir şey olmayacak bazen diyorum al iki dakka tut şunları anlarsın belki beni :) yani sırada ne var merakla bekliyorum :)
0 oy
(1,399 puan)
Normalde goğuslrim buyuktur :) 1.hamılelıgımde son aylar buyurdu simdi ise 13 hafta bitti cok agrıyor ve cok buyudu camasırlarım olmuyor artık 
0 oy
(1,978 puan)
Benim ilk belirtimdi göğüs ağrıları canım. O zamanlarda büyümeye başladı üzerine bile yatamiyordum ağrıyordu hemen suanda 17 haftalık olduk aynı şekilde devam ediyo uzerindeki damarlar ful belli olmaya başladı. Normalde de 85 90 arası değişiyor sütyen ölçülerim şimdi kaç oldu Allah bilir herkes daha da büyüyecek hele sütle dolunca gör falan diyor. Evdeyken hiç takmiyorum sütyen  acıtıyor. En fazla bralet kullanıyorum biri eve gelirse falan.
0 oy
(23 puan)
Bende şuan 10 haftalık bir gebeyim ve göğüslerim şimdiden aşırı derecede hassas ve dolgun bu büyüme 9 aya kadar devam etmez umarım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 96 göst.
29 Eylül 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ozge30 (58 puan) sordu
0 oy
5 cevap 285 göst.
24 Nisan 2020 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Eysabo (237 puan) sordu
0 oy
6 cevap 241 göst.
14 Ekim 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Fatmasnkl01 (179 puan) sordu

651,927 soru

3,430,861 cevap

4,263,504 yorum

184,255 üye

...