0 oy
391 göst.
Doğum kategorisinde
kızlar merhaba benim ilk gebeligim haliylen korku heyecan stres hepsini bir arada yasiyorum simdiden size göre sizce normal dogum mu ? yoksa sezeryan dogum mu ? hamgisi acisiz agrisiz acaba hanginin sancisi cok hangisinin az hangisinin dikis agrisi cok hangisinin az bilgi verirmisiniz tecrübeli annişler hamişler :)
Gebelik haftası 21+5

7 Cevap

0 oy
(65 puan)
Spinal sezeryan olucak buyuk ihtimal
siz o sekildemi dogumunuzu gerceklestirdiniz
(65 puan)
Ben henuz dogum yapmadim boyle dusunuyorum
-Reklam-
0 oy
(254 puan)
Sezeryan ağrısını omur boyu cekiyon normal dogum ,doğum sırasında ağrı sancı oluyor ama doğumdan sonra rahatsın.normal doğum en iyisi bence
herkes en sagliklisi normal dogum diyor cok merak ediyorum ya ama cokda korkuyorum normal dogumdan :(
(254 puan)
Bence korkmana gerek yok doğum sırasında tabi sancı oluyor ama sonrasında hicbir sıkıntın olmaz rahat edersin ,hem sezeryanda verilen anestezi vs çocuğun canını acıtıyor diye okumuştum.
0 oy
(2,011 puan)
Eger normal dogum yapma sansin varsa normal yap derim ben dun sezeryan oldum agrisi cok zor inan bana hastanede agri kesici yapip aciyi hafifletiyor ama eve gidince cek yavtum cek 
Cok gecmiş olsun ne sanslisiniz bebeginize kavustunuz darisi bizim hamişlerin basina insallah :) ❤ kucagima alcagim gunu 4 gozle bekliyorum korku icinde :)
(2,011 puan)
Cok sagol saglik sihatle insallah sende al kucagina bende su fazlaligi oldugu icin aldilar canim
0 oy
İkisininde zorlukları ve kolaylıkları var canım. Benim ilki normal doğumdu şimdi yine normal yapacağım bir sorun çıkmazsa. 
0 oy
(1,978 puan)
Ilk kizim normal doğum,ikinci kızım mecburi sezeryan oldu.Ikisinide yaşamış biri olarak normal doğum derim.Sezeryan bana zor geldi,kaç gün kalkamadim.Şuan 3.cü ye hamileyim normal istiyorum ama malesef yaptırmiyorlar.Ama illaki sorunlardan dolayı mecbur sezeryan olacaksa da yapılacak birsey olmuyor malesef.
0 oy
(264 puan)
Benimde ilk hamileligimdi ve şuan doğdu 4 aylık çok şükür bende çok fazla araştırdım ama normal doğuma karar verdim yaniii korktum tabiki ama her ikisine de hazırladım kendimi normal doğumu da epiduralli yaptım tabi bende çok işe yaramadı ama olsun yinede sancı kısa süre çektim dikiş olayında da dikiş var yok hiç hissetmedim bile sadece bunu hissetmediğim için ayakta kalma olayını abarttım biraz o zaman kısa süreli Bi ağrı oldu onun dışında Hersey yolundaydı günlük yadantiya çok kısa sürede döndüm :) sezaryen olayıda vücuda göre degisiyo valla yengem sezaryenle oldu ama çok ağırdı onun eltimde sezaryenle oldu onunki çok çok kolaydı çabuk toparladı yani 
0 oy
(848 puan)
Ben normal.dogum yaptım zor da oldu ama doğumdan sonra kuş gibi  hafif oluyor insan normal doğum da. Çoğu  sezaryan yapan bayanlar doğum dan sonra en ufak usutmede  ağır kaldırmada şancı çekiyor. Ablam 4 yıl oldu sezaryan olalı hala ara ara sancısı oluyor .. Benim fikrim normal doğum bence. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 276 göst.
28 Mayıs 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Ceydasızlayan (64 puan) sordu
0 oy
6 cevap 776 göst.
0 oy
22 cevap 540 göst.
0 oy
5 cevap 259 göst.
16 Ekim 2023 Doğum kategorisinde 21071999 (20 puan) sordu

648,055 soru

3,416,060 cevap

4,246,515 yorum

183,172 üye

...