0 oy
332 göst.
Doğum kategorisinde (132 puan)
Yarın doktor kontrolüm var çocuk makat gelişdi. Eğer dönmüş ise beklicez normal doğumu ama artık dönmemiş ise sezeryan olucam hiç bir fikrim yok sabah yinede aç mı gideyim ben ne yapmalıyım ?  Çok stresliyim nolur dua eon dönmüş olsun haftam 39 doluyor yarın.
Gebelik haftası 38+6

4 Cevap

+1 oy
Hayırlısını dileyin sezeryan çok kötü birşey değil sizin ve bebeğinizin sağlığı için neyse o olsun bende sezeryan olmak zorunda kaldim ama öyle anlatilanlar kadar ne yarim insan kaldim ne de toparlanmamda sorun oldu ki bana hem epidural yapıldı hemde tansiyonum düşünce genel baymislar bebeğini görünce herşeyi unutuyorsun bence yarın normal tok karnina gidin kontrolünüzü olun belki bebek dönmüş olabilir donmediyse bile hemen sezeryana alıyorum sizi demez doktorunuz eve gonderir dusunu alırsın cantani alir hastaneye gidersn tahliller var yapilacak onlarin sonucuna göre bebeğinizi alır
-Reklam-
+1 oy
(559 puan)
Sezeryan dan korkma canım ben ilk kızımı epidural oldum yarım uyusturuldum ıyiki de yarim uyusturulmusum. Sohbet ede ede geçti hic acı sızı birşey hissetmedim. Bebeğimi hemen gördüm çok güzel bir duyguydu. Ameliyattan sonra da odama götürdüler. Belden aşağı mi hisetmiyodum. Sonrasında da hiç ağrı sızı hissetmedim eve geçtim 3 günde toparlandim sadece dikiş yerin hafif yanıyor o kadar başka bir zorluğunu inan görmedim. Şimdi ikinci kızıma hamileyim 34haftalık  yine epidural isteyeceğim. Ama bir tavsiye de bulunum canım dikişini yapıştırma iste lazerli sanırım daha rahat daha güzel. Benim ki öyleydi sonrasında dikiş aldırma derdim de olmadi.
+1 oy
(2,011 puan)
Insallah sezeryan olmazsin ben dun sezeryanla yaptim cok agrim var 
0 oy
(935 puan)
İns dönmüş olur da normal doğum yaparsınız. Sezeryanla bulasmssiniz. Ben genel anestezi olarak oldum . Uayndiktan sonra ağrın oluyor. Oturamiyorsun kalkamıyorum. Sonuçta bir ameliyattan geciyon. Belden aşağı şeklinde olunca daha erken yataktan kalkiyorsun.Ama yinede ağrın oluyor.sizinb icinn ins hayırlısı olur.
(132 puan)
Amin amin inşallah ilk doğumum da normaldi zaten bende bu ikinci daha kolay olur diye düşünürken çocuk dönüyor yeri daraldi iyice
(935 puan)
İns döner de sezeryan olmazsınız. Rabbim hepimize sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 497 göst.
0 oy
10 cevap 588 göst.
24 Mayıs 2019 Doğum kategorisinde Ozgee33 (36 puan) sordu
0 oy
9 cevap 298 göst.
0 oy
4 cevap 190 göst.

650,372 soru

3,424,757 cevap

4,256,963 yorum

183,790 üye

...