0 oy
188 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (405 puan)
yeniden gösterildi
Merhaba arkadaşlar, daha önce yazmıştım annem bana bakmaya geldi covid oldu ben ona bakıyorum diye. Ben de bugün pozitif çıktım. Öksürüğüm ve halsizligim var. İnşallah artmaz. Öğrendiğim kadarıyla ateş tehlikeli imiş. Onu kontrol altında tutuyorum. 

Sıvı tüketimi ve iyi beslenme önemli imiş. Bana tavsiye edeceğiniz başka bir şey var mı? Bir de dualarınıza talibim.
Gebelik haftası 17+4

3 Cevap

0 oy
(77 puan)
Bende 34 haftalık gebeyim koronayim beşinci günüm bol.bol hava al şu iç meyve tuket canım kafana takma moralini yüksek tut
-Reklam-
0 oy
(660 puan)
Bende atlattım bol meyve portakal muz tüket genellikle boğazın kuru kalmasın kesinlikle su bol bol kaldığın odayı sürekli havalandir korkma Allah'ın izniyle geçer biz bu şekilde atlattık
0 oy
(165 puan)

Kuzum öncelikle çok geçmiş olsun. İşe yarıyor mu bilemem ama ben eşimde çok yaradığını farkettim. O covid olmuştu ve ben geceleri başka odada tek kalmaya hatta köpek sesleri duyunca  bile korkan bir insanım aynı yatağı paylaştım o maske ile yatıp kalkıyordu.


 Neyse  Bol c vitamini almaya çalış. Zaten gebelik vitaminleri kullanıyorsan onlarda işe yariyormus. Ve tereyağı ve pekmez kaynatıp verirdim sabah akşam. Bol sıvı tukettirirdim. Kemik suyu kaynatıp haşlama gibi yapıp veriyordum halsizlik hariç ağrısı sızısı olmadı çok şükür. Ve bende hep yer içerdim. Ateşi yüksek çıkardı eski yöntemdir ama üç saatte bir sirkeli buzlu su yapıp alnına,koltuk altlarına eklem yerlerine bezler koyardim. Elhamdülillah sağ salim atlattık bana bulaşmadi. İnşallah kolaylıkla atlatırsın Rabbim şifa versin ♥️ dinlen sürekli boğazını da sürekli nemli tut ki öksürüğün artmasin. Geçmiş olsun. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 286 göst.
17 Haziran 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde rastabocugu (405 puan) sordu
0 oy
4 cevap 169 göst.
0 oy
13 cevap 864 göst.

651,067 soru

3,427,448 cevap

4,259,972 yorum

184,017 üye

...