0 oy
1,134 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)

Merhaba kızlar, 

2 kimyasal gebelik sonrası pıhtılaşma testi yaptırdım. Sonuç Mthfr a ve c heterozigot mutasyon. Suan 4 haftalik hamileyim bugun dr gideceğim. Şuan sadece bebe asprine(0,1 mg) ve folik asit kullanıyorum. Bunlara korunmayı bıraktığımda başladım. Benim gibi olupta kan sulandırıcı iğne veya başka ilaç kullanan oldu mu kafam çok karışık tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum yardımcı olur musunuz?

2 Cevap

0 oy
(86 puan)

Merhaba canim bende kimyasal gebelik geçirdim ve dün düştü tamamen korkma aklına kötü bişey getirme stresten uzak dur hemen vücuda salgilaniyor rabbim sağlık versin insallah

(4 puan)
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrarını yasatmasin hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin Inşallah sağlıkla doğsunlar
(6 puan)
Aminnn canım inşallah canm bnm isteyen herkese
-Reklam-
0 oy
(47 puan)

Canım ben de 9 haftalıken kalbi durdu bebeğimin iki kimyasal gebelik yaşadım ve test yapıldı kan pıhtılaşma bozukluğu çıktı. Hergün hibor 3500 luk iğne kullanıyorum ve aspirin kullanıyorum  Şu an 12 haftalık olduk çok şükür. Bebeğimiz için herşeyi yapıyoruz. Çok şükür ki tedavisi var. Kötü düşünme, herşey güzel olacak :) 

(39 puan)
Bnde de var kan pihtilasma si ve 12 haftalik kalni durdu bebegimin simdi rabbime binlerce kez sukurler olsun 26 haftamadayim ilk baslarda hibor arti aspirin di simdi aspirini biraktim hibor a devam ediyorum.
(39 puan)
Bide cnm hibor piyasadan kaldirilmis ve bnim son ignem yarin doktorum ne derse degiscem ignemi artik sn de bo sor derim hibor icin
(47 puan)
Evet canım coraspin kullanıyorum
(47 puan)
Valla canım bilmiyorum ne yapacağız bütün ecza depolarına sordurtacağım. Kısmet artık ama büyük risk ilacın olmaması
(4 puan)
Çok teşekkür ederim kızlar.  3 de randevum var Bende dr sorup haber veririm sizede muhtemelen muadili iğne verir

İlgili sorular

650,163 soru

3,423,932 cevap

4,255,959 yorum

183,741 üye

...