0 oy
612 göst.
Doğum kategorisinde (42 puan)
yeniden etikenlendirildi
Merhaba. 37+4 günlük hamileyim,2.sezeryn olacak. Dün Ankara şehir Hastanesi ne kontrole gittiğimde haftaya gel anestezi verelim dedi Dr. Fakat herhangi bi gün  ve saat söylenmedi. Şehir Hastanesi'nde sezeryan olan anneler yardımcı olabilir mi bana? Doğum için yatisiniz nasıl oldu, covit testi yaptılar mi,refakatçi alınıyor mu, hastanede ne kadar süre kaldınız?
Gebelik haftası 37+4

3 Cevap

0 oy
(20 puan)
Meraba canım bende bugün ordaydım 36+1 haftalığım  bugün doktorumdan tarih rica ettim çünkü yapılacak temizlik vs islerim var verirseniz çok sevinirim kendimi de ona göre hazırlarim dedim oda şuan zaten üç haftan var yaklaşık şimdiden vermem saçma olur ama senin için tahmini söyleyebilirim dedi ve temmuzun 6 ile 8 i olabilir dedi Haftaya 37 oluyorum Ozamn gel anestezu işlerini halleder tam net tarih almış olursun dedi bana buarada doktorum selver kubra:) 
(42 puan)
Sormayı unutmuşum, genel anestezi mi oldunuz epidural mi ?
(20 puan)
Ilk doğumumda belden uyuşmalı oldim soruyorlar mi bilmiyorum ama yine aynı şekilde olmasını isterim
(42 puan)
Pardon, ben bı an dogum yaptiniz diye düşündüm ☺️ teşekkür ederim
(20 puan)
Önemli değil canım yapınca yazmak nasıp olur insallahh:)
(631 puan)
Eşinizi aldılar mı
-Reklam-
0 oy
(58 puan)
Ben dün aradım orayı refakatçi yasak dedi direk ilerleyen günlerde ne olur bilemem dedi odalar tek kişilik dedi 
(106 puan)
Biz gebe programına katılıyoruz ank şehir hastanesinin refakatçi isimlerimizi bile yazdırdık bizede eşiniz bile olabilir dediler birde 10 gün önce akrabam orda doğum yaptı normal doğum kaynanası kaldı yanında Bi sorun olmamış inşallah bizlerdede olmaz
(58 puan)
Hmm beni de oranın gebe takip bölümüne ktardilar oradaki hemşireler söyledi o yüzden o şekilde yazdım direkt yasak dedi
(42 puan)
Hastaneyi arıyorum ama acmiyorlar telefonlari malesef. Teşekkür ederim cevabınız için.
(106 puan)
Bu program da olanlaramı refakatçi varmış bnde bilmiyordum
(52 puan)
Merhabalar gebe programına kaçıncı haftadan sonra katılıyor ve nasıl başvuru yapılıyor? .. Doktor arayışında yım bende gitmeyi düşünüyorum
0 oy
(38 puan)
Merhaba doğum yaptınız mi ? Nasilgecti
(42 puan)
Merhaba, evet tam 1 ay önce Ankara şehir Hastanesi nde sezeryan doğum yaptım :) hemen anlatayım. Refakatçi HES kodu sorularak alındı. Ben doğumdan önceki gün gidip covit testi yaptirmamistim, verilen tarihte sabah 6.30da gittim, ultrasonla muayene yapıldı önce. Saat 7dr covit testi yaptırdım, 1de sonuç çıktı. Hemen sezeryana alındım. Spinal anestezi ile doğum yapıldı(ilk doğumum genel anesteziudi) doğum gayet güzel geçti, sohbet eşliğinde... Yalnız bebeği doğduktan sonra 3 sn kadar gösterdiler ve kıyafeti tam giydirlmemisti ve baya da kirliydi çocuk. Güzel temizlenmemisti. Yaklaşık yarım saat gözlem odasında durdum. Odaya alındığında hemen refakatçimi aradılar. Eşim de geldi, sorun etmediler.  Odaya gelen doktor veya hemşireler kapıdayken 'maskenizi takin' diyorlar. biz maskemizi takmadan içeri girmediler. Hatta oda havalansin diye odamızın kapısını açalım dedik ona da müsade etmediler(biraz hapis gibi olduk :) tek sorun afedersiniz çıkarılan 2 sonda tuvalette 2 gün kaldı, görevliler almadı. Artık, neden bekletiliyor bı sebebi mi var dediğimde aldilar. Doktor veya hemşirelere birşey sormazsam kontrolleri yapıp gittiler. Genel olarak memnun kaldım diyebilirim ama çok çok iyi diyemem.
Baya uzun anlattım ama başka sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım :)
(38 puan)
Olurmu ben çok sevindim böyle anlatmaniza çok teşekkür ederim
Peki en çok merak ettiğim şey ise sezeryan olunacak ortam nasıldı ?
Çok kestiler mi?
Estetik dikişmi oldu ?
Birinci özelde oldum şimdi en ucuz hastane 5 bin onu vereceğime devlette doguruyym diyorum ama korkuyorum
Çünkü özelde ameliyathanede o kadar ilgili ve güzel yuzluyduler ki ne hir acı ne bir stres hicbirini yaşamadım
Şimdi çok korkuyorum
(42 puan)
Eski dikişim yeniden kesilmişti, dikişim dıştan görünüyordu, 2 uçta düğümler, vardi :) doğumdan 1 hafta sonra dikiş alındı. Ameliyathanede doktorlar hemşireler vs. Sohbet ettiler. Bana da bı kaç şey sordular sakinleştirmek için(ben de gerilmistim korkmuştum biraz). Doğum sırasında birşey hissetmedim,guzel geçti bence :)

İlgili sorular

648,967 soru

3,419,481 cevap

4,250,663 yorum

183,435 üye

...