0 oy
672 göst.
Doğum kategorisinde (66 puan)

Selam kızlar .  Suan sanci açılma yok haftaya kadar olmazsa sezeryan günü planlicaz.  Ilk gebelik olduğu için her iki dogumdan da korkuyorum :) sezeryan öncesi ve sonra için neler tavsiye edilir nelere dikkat edersem daha kolay atlatırım .  Tecrübeli anneler bilgi verirse çok sevinirim.  

Gebelik haftası 37+1

4 Cevap

0 oy
(294 puan)

Sezeryan sonrası kendini pek dinlememen lazım agrim var diye yatarsan cabuk kalkamazsın. Olabildigince esinle ilk gun kalk yürü. Oncesi bisi yapmana gerek yok doktorun dicek yaklasik 12 saat oncesi yemegi ve suyu kesiosun. Ben kan , ilac kokusuna dayanamayip fenaslastigim icin genel anestezi sectim. 15dk surdu hepsi bayilmam dogum ve ayilmam:) bir de gazli seyler tuketimini azalt oncesinden. Gaz cikmadan hastaneden ciksrmiyorlar. Allah yardimcin olsun.

(66 puan)
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(659 puan)

Birde doğumdan sonra narkozu vücut atsın diye.bol su. Ve neskafe iciyirsun . Hastane çantana 3u biraradan kiiy 3 5 tane

(66 puan)
Tamamdirr teşekkür ederimmm
0 oy
(53 puan)

Merhaba canım ben zor bı sezeryanla sonrası yaşadım maalesef ama hemşire ihmalinden dolayı veyada doktor kaynaklı tam bilemiyorum. Ameliyathane den odaya çıkarken beni sedyede yan yatirmislar bağıra bağıra ciktim odaya ağrım çöktü genel anestezi almıştım. Çok fazla yuriyemedim ağrıdan. Eve geldim sonra dikislerimde kanama oldu meğer yan yattığını için damar çatlaması olmuş neyse ki çok sürmeden geçti. Bence çok fazla korkun yoksa genel anestezi alma . Ben bu kez belden istiycem herseui görmek istiyorum. Aynı şeyleri yaşamamak için. Çevremde çok arkadaşım sezeryanla oldu ve hepsi 1haftada toparlandı. Ben sanssizmisim sanırım.

Ben de sezeryan oldum 1 haftada toparlanamadim 1ayi buldu cok hareket etmedigim icin mi acaba yada karin zaten yagli oldugu icin yara iyilesmesi zor oldu bilemiyorum :(
(53 puan)
Benimde yaklaşık o kadar sürdü . Ama gerçekten yürütmenin çok faydası olduğunu herkes söylüyor ins 2dogumumda daha iyi olurum toparlanırim diye umut ediyorum.
Insallah cabuk toparlaniriz bu sefer yurudum ama kendi isimi cok goremedim mesela annem yanimdaydi bi sure
0 oy
(1,318 puan)

en onemli sey sezeryan sonrasi yatip kalma 6 7 saat snra seni kldiriyolar bi iki adim atip oturuyorsun ondan snra sureklu kalk yuru tuvalitine git en onemlisi bu cnm gece boyu yuru ne kadar hareketli olursan o kadar cabuk atlatiyorsun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 652 göst.
5 Mayıs 2020 Doğum kategorisinde Olaluna (40 puan) sordu
0 oy
7 cevap 732 göst.
2 Mayıs 2020 Doğum kategorisinde Gülçinnn (95 puan) sordu
0 oy
9 cevap 300 göst.
0 oy
3 cevap 169 göst.

651,588 soru

3,429,584 cevap

4,262,166 yorum

184,161 üye

...