0 oy
131 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (299 puan)
kapalı
Kızlar 37+4 deyiz . Çok yorucu geçiyor . Norml klasik hamiel şikayetlerinin hepsi var bunun yanı sıra aşırı sinir ve gerginlik var . Buanldim bu durumdan.  Doğum öncesi normlmidr bilmiyorum.  Evde 4yasnda bir oğlum daha var giriş katta otryorz kendi evimiz ama duvarın dibinde bağırsalar dışardaki çocuklar beyninde çınlıyor . Halbuki kendi çocuğum da didardayken böyle rahtsz olmuyorum.  Başım döner oldu . İki sinirlenmeye elim ayağım titriyor . Normlde böyle değilim . Sabhlara kadr uyku uyuyamiyorm hamilelikten karnım çok büyük yüküm ağır . Evde de çocuk uyuyor o uyumusken uyuyum diyorm . Dışardan da gerksiz böyle uzun süreli çoluk çocuk sesi çok geriyor beni.  
Gebelik haftası 37+4
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(145 puan)
Aynı durumu yasadım canım bınadakıler benı tanımadıkları halde hakkımda dedıkodu yapıp benı cocuk dusmanı yaptılar dusun.ınsan olmak bu kadar zormu.demek ıstedıgım gecıcı bır durum canım gececk merak etme 
(299 puan)
İnan çocukları kırmamak için güzellikle uyarıyorum . Hamileyim bakın sabha kdr uyuyamiyorm . Dinlenmeye ihtycm var havalar sıcak camlar açık ve siz bagriyorsinz diyorm.  Tamm özür dileriz diyolar iceri gidiyorm aynı yine devam . Ya evet çocukta ses yapar benim çocuğmda yapar ama ben bir kez olsn boş bırakmam aksma kadr bu halimle peşindeym peşinde olmasam camlardayim . Bağırma oğlum kimseyi rahtsz etme diye.  Birde kendi evim insan evinde sessiz sakin yatıp kafa dinleyemez mi . Bakamiycanz çocuğu çıkarıp sokağa atiyolar biz ugrasyorz.  Bişi diyince dediğn gbi biz kötü oluyorz . Biride cama çıkıp kızım oğlum niye rahtsz ediyorsnz demiyor . Umarım geçicidir bu rahtszlik .
(145 puan)
Gecıcı canım merak etme.gercekten senı cok amA cok  ıyı anlıuorum keske herkesın empatı yetenegı olsa ...ama ıste ne yazıkkı sana anlatsam oturur halıme aglarsın o sekılde yanı beter ın beterı varmıs dersın ne dıyelım bu gecer dıyoruz bızde..
(299 puan)
Senin ne skntin var canım . Sendeki hamilesin ve bu tarz bir durum mu var başında
(145 puan)
Valla canım hangı bırısını anlatayım kı anlatsam buraya sıgmaz ama senınkıne benzer durumlar ıste kısacası allah anlayıssız komsu vermesın dıyelım
(299 puan)
Amin canım Amin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 139 göst.
0 oy
6 cevap 264 göst.
14 Ocak Doğum kategorisinde Elif-o (372 puan) sordu

644,135 soru

3,402,115 cevap

4,229,530 yorum

182,159 üye

...