0 oy
682 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (22 puan)

Merhaba hanımlar 20 +3 teyim ama hareketlerini çok az hissediyorum bu normal mi bazen hiç yokmuş gibi geliyo bi korku aliyo beni böyle olan var mı şimdiden teşekkür ederim:)

Gebelik haftası 20+3

5 Cevap

0 oy

Bende tam 20+3 ğm bende 2 3 gündür hissetmeye başladım sanki ama bebek mi değil mi hala ayırt edemiyorum :)) bugün hiç hissedemedm mesela :) 

(22 puan)
Benimle aynı durumda birileri olunca diyorum demek normal bu :)) ya bende bir de çok afedersiniz gaz problemi var bebek mi gaz mi ne olduğu hep karıştı inşallah en kısa zamanda iyice anlaşılır duruma gelir bebişlerimizin hareketleri:))
Ahaha aynı ben gaz sorunsalı. Bişeyler oynuyor ama afedersin bağırsak mı bebek mi bilemiyorum :))) ilk gebelikte anlaşılması  zaman alır diyorlar.. Kısmet olursa 2.de daha net anlarız :)
(22 puan)
Ay inşallah 2. Daha deneyimli gider :)) çok teşekkür ederim cevabınız için içime su serpildi biraz olsun:)) sağlıklı gebelik ve en kolayından doğum geçirirsiniz inşallahh:))
Aminn canım.. Tüm hamileler rahat gebelik sağlıklı cocuk kokay doğumlar geçrisin inşallah.. Hamile kalmak isteyenlere de rabbim tez zamanda nasip etsşn
(22 puan)
Aminnn aminn:))
-Reklam-
0 oy
(246 puan)
Bebeğiniz çok minik daha ve size sesini her zaman ulaştırması mümkün değil :) içerde deliler gibi dolaşıyo emin olun. Büyüdükçe daha sağlam tekmeler yiyeceksiniz. Her gün düzenli ve şiddetli hissetmemeniz bu dönemde çok normal :)
(22 puan)
Yaa çok teşekkür ederim açıkçası ilk zamanlar burdaki soruları okurken diyodum ki niye soruyorlar ne gerek ama yaşadıkça anlıyo insan içim rahatladı siz böyle diyince çok teşekkür ederim cevabınız için:))
(246 puan)
Kendinizi yormayın, strese girmemeye çalışın bı de çünkü siz nasıl hissederseniz bebek de öyle hissediyor kendini o zamanlarda da hareketlerinin azalması normal :) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
(22 puan)
Çok şükür stresli zamanları atlattık kötü bir bir ay geçirdik kanama ve düşük riskiyle artık ne stres ne kendini yorma elimden geldiğince dinlenip günlerimigüzel geçirmeye çalışıyorum.yardımcı oldunuz tabi olmaz mi çok teşekkürler tekrardan:)
0 oy
(282 puan)
 21 haftanda bebegn kilo almis oluyor ne kadar kilolu olursa bebis okadqr hissedebliyorsun :)  her hafta sertlesyr yumruklari :)  1 hafta snra ayirt edeblrsn cnk kipir kipir oluyor :)
(22 puan)
İnşallah hissederim ya çok korku yedim şimdi diyorum ki hareketini tam hissetsem acaba demiycem. Kıpır kıpır günleri görürüm inşallah en tez zamanda çok teşekkür ederimm:))
0 oy
(814 puan)
Oglumda 21 haftaliktim boyle pit pit bisey oluyordu ama ne bilmiyordum sonra doktor kimildiyor dedi zaman ilerledikce tekmeleri daha net his edersin canim benim 
(22 puan)
Aynen bende öyle oluyorum pıt pıt oluyo ama o mu bağırsak mi kestiremiyorum :)) inşallah bende oluşumu tam hissederim 21 haftalıkiple çekiyorum:)) çok teşekkürlerr..
(814 puan)
Rica ederim Kuzundur iste o pit pit olan:))
0 oy
(231 puan)
Inanabilirlirmisin  ben 20+5 günlük  hamileyim ilk kez yarim saat once  ayakta duruyordum  oyle bi tekme attıki  resmen bağırdım
(22 puan)
Şuan 34+4 haftalık olduk çok şükür çok hareketli durmuyo daha sizinde inşallah bol hareketli güler gelicek
(231 puan)
Insllah canim  insllah

649,340 soru

3,420,878 cevap

4,252,519 yorum

183,521 üye

...