0 oy
251 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
Kızlar adet olacakmışım gibi bi ağrım vardı bugün gündüzden hep ama geçiyordu. Şuan da aşırı derecede bel ağrısı kasigima vuran ağrı var rahmim de sızlama ayaklarimda sızlama sizce dogum belirtisimi ben ilk kızımı suni şancı ile dogum yaptığım icin ikinci cocugumda anlamıyorum dogum belirtileri mi? Diye ..
Gebelik haftası 36+4

1 cevap

0 oy
(299 puan)
Aynılarını ben bugün yaşadım ama siddetlenmedi hıc ,38 haftalıgız bzde ikinci geblk
(3 puan)
aşırı bi ağrımız olsa sanırım duramayız geliyor bana ama bel ağrısı aşırı kötü bişey ya
(299 puan)
Evet canım . Açılma olck kadr sancı girerse kasıklarına vajinaaya ozmn kork . Benm uzun süre oldu bugün ve düzensizdi . Eğer yalancı ağrı olmasa artar ve duznli bir şekilde devm ederdi . Bebek doğuma hazrlaniyor diye düşünüyorum . Bende mahvoldum haftlarde gecmk bilmeyen mide yanması var.. hicbrsey fayda etmiyor.  Kafayı yemek üzereyim
(3 puan)
Oluyor ama uzun değil mide yanmama limonlu soda cok iyi geliyor her gece yatmadan içer uyurum cok şukur migdem yanmıyor istersen bi dene canim benim.
(299 puan)
Denicem canım inan bunalıma girck şekilde rahtsz edyor
(3 puan)
bugünde ağrım var dünkü gibi canim çarşamba nstm var gitmekte istemiyorum. Bebek hareketli kasıyor adet ağrısı var aşırı bel bide az az su bide akıntı halinde geliyor sarımsı afedersin
(299 puan)
Canım bence kolay kolay gitme hastenyen. Bugün annemlerin zoruyla gittim okdr şiddetli birşeyim yokken . İkinci sezeryan olamma rağmen geç.gittm için doktr yoktu ebede alttan baktı canımı çıkartti dahada ağrım oldu.
(3 puan)
Doğacaklar hayirlisiyla ama bizde maf oluyoruz. Havalarda sıcak fena halde bunalıyorum. Bebek benim bide iki hafta önden gidiyor 36 iken 38 haftaligim şuan ondan canim sordum.
-Reklam-

İlgili sorular

651,089 soru

3,427,545 cevap

4,260,091 yorum

184,020 üye

...