0 oy
123 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (22 puan)
Bundan yaklaşık 1 ay önce ölü doğum yaptım 

10 gün kadar bi kanamam oldu 

Sorum şu ne zaman adet görürüm yada adet gormeden hamile kalma şansım var mı 

Ne zaman hamile kalmaliyim sanki hemen kalırsam bebeğimi tekrar gelicek gibi hâlâ karnında gibi hissediyorum bazen psikolojikmen çok kötüyüm ve hemen anne olmak istiyorum yardımcı olun  birçoğunuz hamilesiniz benim için de dua edin lütfen ❤️
Gebelik haftası 0

2 Cevap

0 oy
(24 puan)
Allah'ım sana sabır versin canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun
(22 puan)
Sağolun Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(182 puan)
Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah bir daha böyle biseyle sinamasin inşallah sizi. Beterinden korusun. Dr unuz buna ilişkin bilgi vermedi mi? Benim dr um 2ay korunmami sonrasında hamile kalabilecegimi söyledi. Bazı Dr lar 1ay, bazıları 3 ay olarak verebiliyor bu süreyi. Rahmin kürtaj işlemi-dusuk sonrasi temizlenmesi ile ilgili sanırım. Bir de kaç haftalıkken düşük olduğu ve kaçıncı düşük olduğuyla ilgili. Benim ilk gebeligimde, boş gebelikti ve 8+1de kürtaj oldum. İşlem sonrası kontrolde bir sıkıntı olmadığı belirlendi. Siz de muayenenizi olduysaniz ve Dr unuz bir sıkıntı olmadığıni söylediyse ve belirli bir süre vermesiyse ilk adette sonra ne zaman hazır hissederseniz deneyin. 2 ay 3 ay artık ona siz karar verirsiniz.
(22 puan)
Teşekkür ederim sağolun. Doktor bişey demedi gebelik tarihiyle ilgili haftaya gidicem tekrar 22 haftalık ölü doğum yaptım suni sancıyla ben
(182 puan)
Ah çok geçmiş olsun, Allah sabır versin. Haftaniz ileri olduğu için muhtemelen 3 aydan önce onermez ama belli de olmaz. Dr unuz doğru bir şekilde yönlendirecektir sizi. Allah en kısa sürede sağlıklı hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah size.
(22 puan)
Sağolun Allah razı olsun
(182 puan)
Rica ederim. Bir de ne zaman adet goreceginizi kimse bilemez, Dr da. Benim kanamam 18 gün sürdü. Şuanda adet günümü bekliyorum. Ama adet görmeden de hamile kalan çok. Benim teyzem ilk hmileliginde düşük yapmış, ardından adet görmeden hemen hamile kalmış, şimdi oğlu 30 yaşında çok şükür:-) Ama dediğin gibi siz dr unuza göre hareket edin. Haftaniz büyükken düşük olduğu için hemen hamile kalmanız düşük riskini artırabilir. Dr lar o yüzden önermiyor genelde. Sağlıcakla kalın.

668,230 soru

3,498,094 cevap

4,351,123 yorum

188,446 üye

...