0 oy
378 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (37 puan)
Korona aşısı yaptiracakmisniz. Doktorunuz ne dedi. 
Gebelik haftası 18

11 Cevap

+3 oy
(676 puan)
Tabiki yaptrmicam ne oldugnu bilmiyoruz nasil bi etkisi var henuz bilinmiyo o yuzden asla yaptrmam.
-Reklam-
+1 oy
(6,097 puan)
Doktorum önermedi. Ben asla olmayı düşünmüyorum. Aşıdan önce imzalatılan kağıtta gebelerde etkileri kanıtlanmamıştır yazıyor, göre gör böyle bir ifadeyi imzalamam. Parol bile içmezken bilmediğim bir aşıyı bana vuramazlar.
+1 oy
(361 puan)
Bence yaptırma ileride ah vah demektense. Kendi olabildiğince koru. Elinde yada evde başka yaşayan varsa onlar da dikkat etsinler. Zaten artık aşılama yapılıyor iyice. Yayılım gitgide azalır. Çok korkup endişe edecek bir şey olmaktan çıkar. Tabi inşallah :) 
0 oy
(883 puan)
Doktorum sinovac önerdi korona olmaktan daha iyidir biontech ile ilgili elimizde veri yok ama sinovac bildiğimiz aşı türü ama karar senin dedi sinovac olacağım
0 oy
(135 puan)
Benim doktorum Biontech ol dedi, sanılanın aksine içinde canlı virüs yokmuş, pıhtılaşma da yapmıyormuş. Sürekli takip ettiğim bir doktor var Kağan Kocatepe o da youtubedan bir video paylaştı bu konuyla ilgili, çok güzel anlatmış bir bakın isterseniz  ben de daha olmadım, 25 yaş yarın açılıyormuş :)
0 oy
(49 puan)

Hamilelikte vurunmayi düşünmüyorum..


0 oy
(2,710 puan)
Yaptırmıcam daha gebelerde yapılan araştırmalar tam degil doktorum da önermiyor zaten 
0 oy
(277 puan)
Ben oldum sinovac ikinciyi de olacağım.artik gebeler risk altında Allah korusun ya ağır atlatırsak ya korona çocukta bir şey bırakırsa haberlerde gördüm kadin altı aylıkken koronaya yakalandı ve çocuğu almak zorunda kaldılar tedbir insandan takdir Allahtan dedim ve oldum kimsede niye oldun demesin kimseye sen olmuyorsun olma 
(883 puan)
Bende sinovac olucam doktorum bildiğimiz aşı türü biontech ile ilgili elimizde veri yok korona olmaktan daha iyidir dedi bebeğimi düşünerek olucam ona bişey olmasına dayanamam..evet bende duydum o kadını Allah korusun hamilelik öncesi geçirdim bi kere zaten eşimle beraber ikincisi daha büyük risk ve hamileyim o yüzden dört gözle açılmasını bekliyordum açıldı cumartesi olucam bende :)
(277 puan)
Ben oldum şimdilik bir yqn etkisini gormedim:)sürekli korona olursam diye korkacagima aşıyı vurunurum.kafam rahatlar
(883 puan)
Aynen :)
0 oy
(1,227 puan)
Olmadım olmayacam da hiç-bir koruyuculuğu olmayan bir aşıyı niye olayım ki aksine bi sürü yan etkisi olan 
0 oy
(369 puan)
Yaptırmayı düşünmüyorum ilaç kullanmazken içeriğini bilmediğim bir aşıyı yaptırmam doğumdan sonra bı ihtimal 

İlgili bir soru bulunamadı

652,870 soru

3,434,677 cevap

4,267,925 yorum

184,507 üye

...