0 oy
240 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (405 puan)

Kızlar ikiz hamileyim 22 haftalık oldum ve baya büyüdü karnım üzerimde oturamıyorum. Kan sıvılaştırıcı iğneler kullanıyorum. Ćok yorulup yıpranıyorum misafirim eksik olmuyor aksam 12 ye kadar zor kendimı yatağa atıyorum bu saatlerde de kahvaltıları  hazır oluyor ama bi sıkıntı var belim çok kötü dik duramıyorum uzanınca sağa sola donemiyorun bel fıtığı mı acaba diye korkuyorum olabilir mi sizce yoksa hamilelikten sonra geçer mi ?

6 Cevap

0 oy
(445 puan)

Allah yardimcun olsun . Zor valla. Bel agrisi sirt el bacak agrisi hep oluyor sende erken başlamış oda ikiz oldugun icin . Dinlenmeye bak bol bol . Ben magnezyum iciyorum cok yararini goruyorum tavsiye  ederim 

(405 puan)
Sağol canım Allah hepinizden razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,239 puan)

Bel fitigi ihtimaline kadar cok sey var dusunecek mesela

 neden o kadar misafir 

Ikiz bebeklerle neden bu risk

Gece 12 ye kadar dinlenememek

Sonra sabah erkenden kalkmak

Bunlara bi bak sonra bel agrina bak nence agrimasa sasirmak lazim kendini bu kadar yipratmaman lazim sen 1 degil 2 degil 3 canlisin :)


(405 puan)
Elimde degilki kaynanam onların bağları var ve köyde ler pestil falan yapiyorlar kayın larım burda çalışıyor ve gideçek baska yer yok. Sabah erken den kahvaltı aksam da yemekleri gün içi yarım saat bile dinlenemiyorum bunu aradan çıkarayım bunu derken yemek çay meyve... sorun etmiyorum ama karnım ikiz olduğundan bide iğne kullandigimdan olsa gerek baya bi büyüdü taş kesiliyor aksama kadar bide bel ağrım var çok yoruldum bel fıtığı olmasında yorgunluktan olsun diyorumm.
(1,239 puan)
Canim benim kayinlarinda esinde sana yardim etmeli hadi yemegi gunduz sen yaoiyosun kayninin biri sofrayi kursun dogeri meycw hazirlasin esin cayi hazielasin kendilerine baksinlar yada yap onlerine koy git yat geceyi bekleme ortalgi onlar toplasin yazik ikiz bide benim esim asla musade etmez buna
(405 puan)
Benim eşim ise çevreden örnek ler verir. Herkes aynı değil işte canm
(1,239 puan)
Kiyamam ya dusuncesiz insanla yasamak zor cevremden biliorum
0 oy
(9,888 puan)

hayir cnm kendini  yordugundan iste istirahat edemediginden di lenmen laizm

Benimde cook hareket  edeyim belim agriyo bende 25 haftaligim

(405 puan)
. Misafir işte gel me diyemiyor insan. Tehlikem var pıhtı dan dolayı iģne ler kullanıyorum bide ikiz oluşu daha çok tehlike doguruyor dua edin bana kızlar dualarınıza ihtiyacim var.
0 oy
(707 puan)

Canim karnim cok buyudu diyorsun birde misafirim hiç eksik olmuyor diyorsun ben iki sn ayakta kalsam yada fazla otursam belim ikiye ayrılıyor 36+4 olduğum icin. Senin bel agrilarin cok nornal yani. Vucudun denge mekanizmasi otomatikman bele yogunalsiyor. Çok yorma bu kadar kendini Allah korusun bir sey olur falan. Misafire de gelmeyiverin de.bir sure iyice dinlen bence

0 oy
(831 puan)

Cok yorulma bnde oyleydm 3 gun once kan geldi erkn dogm riski vsrmis ilac yazdi doktor ve istirat et dedi 

0 oy
(374 puan)

Hem 22 haftalık hem ikiz hamilesin. Bu durumdayken nasıl geliyor misafirler düşünmeden ? Ben 25 haftaligim hamile kaldığımdan beri doğru düzgün temizlik bile yapamıyorum. Dün süpürüp sildim sadece bebeğim taş gibi kasildi karnımda. Ebeye sordum yorgunluktan olur dedi. Ben böyleyken sizi düşünemiyorum. O kadar yorgunluk hem size hem bebeğe zarar. 

(688 puan)
Bacim kusura bakma da sen bu kadar is yaparsan tabii ki agrir. 12 lere kadar oturan sabah da kahvaltisini bekleyen misafirin de gözü hamile falan görmüyor demektir. Millet ne kadar rahat. Onlari rahat ettirecem diye kendinden gecmissin sen de.
(374 puan)
Insan hamile kadına iş yaptırmaya çekinir. Ben de anlamıyorum bu insanlardaki rahatlığı..
(405 puan)
Ben istemiyormuyum dinlenmeyi o kadar ihtiyacım varki..
(374 puan)
Istersiniz tabi de bunu gelen insanlar da hiç mi vicdan insaf yok ? Ben buna şaşırıyorum

İlgili bir soru bulunamadı

654,775 soru

3,441,854 cevap

4,275,865 yorum

184,988 üye

...