0 oy
382 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,039 puan)
Doktorum olmalisin dedigi icin sira aldim endişeliyim  herkes bisi diyor
Gebelik haftası 23+3

9 Cevap

+1 oy
(277 puan)
Bence de olmalısın sen diğerlerine bakma şeker hastaları ağır atlatiyorlar.benim bir tanıdığım şeker hastası asi olmuştu kolay atlattı elbette yaptir kronik rahatsızlığın var ben olmamasına rağmen yaptırdım için rahat olsun iyi yapmisisn koronanin bebeğe nasıl etkisi olacak artık vefat haberleri duyuyoruz 3 kadın dogumcuda yaptir dedi millet boş boş konuyor birine bisi mi olmuş varmi kanıtları kimsenin canını sıkmasın izin verme ölü asi nihayetinde o olmayanlar ağır anlatınca napacaklar çok merak ediyorum.
(1,039 puan)
Teşekkür ederim olucam
-Reklam-
0 oy
(75 puan)
Sinovak olacam bende randevu aldim
(1,039 puan)
biontech olcam vende  aldim randevuyu bazilari hemen ol diyo bazilari olma doktorumda olmalisin dedi kafam netken karistirdi insanlar
(6,107 puan)
Bende biontech yaptıracağım pazar gününe randevu aldım
0 oy
(6,107 puan)
184 ara canım oradaki doktorlar güzel bilgiler veriyor
(1,039 puan)
Teşekkür ederim canım
0 oy
(889 puan)
Bende astım hastasıyım senden dahada riskliyim ciğerden rahatsızlık aşının bebeğe etkisi hakkında kanıtsal bi sonuç yok bilgi yok hamilelikde vurulması düşünmüyorum atak tuttuğunda makinaya bağlanıyorum ve nefes alamadığım için ağladığım çok oluyo
(357 puan)
Off çok geçmiş olsun coook üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah
(889 puan)
Rabbim hepimize sağlık versin hayırlısı ile alalım bebişlerimizi kucağımıza
0 oy
(176 puan)
MaşaAllah mermiye kafa atmak demek bu olsa gerek.

Aklınızı mı kaçırdınız? Yani zorunuz ne? Neden böyle bir tehlikeli aşıyı olmak istiyorsunuz ki Kaldıki şeker hastasıymışsınız 
(1,039 puan)
Seker hastasi oldugum.icin riskli bolgede çıkıyorum
(36 puan)
Canım sen bir de riskli gruptasin doktorun da ol dediyse ol. Ben de oldum biontech. Doktorum önerdi. Başka doktorlara da sordum araştırdım. Sürekli de doktorların çalışmalarını takip ediyorum. Ben güvendim oldum. Allah'ın izniyle bebeğim de antikorlu doğacak. İkinci dozu da doğumdan sonra olacağım. Bu covitin biteceği yok. İllet bir şey. Hastalığı kapsak nasıl atlatacağız ve ileride ne gibi hasarlar bırakacak bilinmiyor.
(176 puan)
6 ayda AŞI mı çıkar? Aşının kullanım izni, ruhsatı bile yok. Firmalar sorumluluk kabul etmiyor. Hastaneler şu an aşıdan kaynaklı yan etkiden muzdarip insanlarla dolu, randevu bile alamıyorsunuz yoğunluktan.
Allah akıl fikir versin ne diyeyim
(36 puan)
Amin amin başta da sizin gibilere akıl fikir versinkulaktan dolma bilgilerle hareket etmemek lazım. Herkes profesör kesilmiş arkadaş
(176 puan)
Sorgulayan biz akılsız, koyun gibi medyadan duyduğuna inanan siz akıllı. Dünya tersine döndü evet
(36 puan)
Tabii dönmüş valla. Bilime inanilmiyor artık pes doğrusu:) ne demişler cahillere karşı en büyük silah susmaktır. Onlar her şeyin en iyisini bilirler:)
(176 puan)
Hangi bilim, Bill Gates in bilimi mi? Yoksa dün kullanın dediği ilacı aşıyı bugün çok tehlikeli sakın kullanmayın diyen dünya Sağlık Örgütü bilimi mi?
Modern tıp tek elden döner, sizin gibi enayileri de medya ile ikna eder.
Bir şey bildiğiniz yok, cahil cahil diye kendi cahilliğinizi dışa vuruyorsunuz sadece.
(36 puan)
Hahaha:) yukarıdaki cümleyi aynen tekrarlıyorum. Cahillere karşı en büyük silah susmaktır.
(176 puan)
Ne dediğimi bilmediğin için ancak cümle tekrarlarsın :) oku araştır  sonra tartışırız
(280 puan)
Evet Allah sizin gibi düşünenlere akıl fikir versin, kar zarar hesabı yapıp hayatta kalmak adına bu aşıyı olmak gerekiyor mecburen. Aşının koruyuculuğunun olduğu bilimsel olarak kanıtlandı, bu bilimsel yayınları açın okuyun yabancı diliniz varsa, olmayan bir sonucu asla bir bilimsel yayına koyamazsiniz, koyduramazsiniz, bizler de bu işin içindeyiz. Şuan hayatta kalmak için aşıyı olmak gerekiyor, 10 sene sonra bize ne olur diye düşünmeye lüksümüz yok.
(280 puan)
Hanfendi uzmanlık alanınız nedir acaba? Hangi tıp Anabilim dalında uzmansiniz da böyle kesin yorumlar yapıyorsunuz. Başkalarının fikirlerini alıp kabul edip savunmak, ordan burdan duyulan bilgilere inanmak çok gülünç biliyor musunuz. Kaç hasta muayene ettiniz şimdiye kadar veya asiyi geliştiren ekipte siz de mi vardınız da bu kadar bilgiye sahipsiniz merak ettim
(280 puan)
Enayi diyerek insanlara hakaret edemezsiniz, asi olmuyorsaniz olmayın, ama inşallah virüsü kapıp sevdiğiniz insanlara da bulaştırıp nice hayatları mahvetmezsiniz. Bu vebali almazsınız.
(280 puan)
Ozgeozturk adlı kullanıcıya laflarim.
(176 puan)
Özge Öztürk de seni çok taktı.
0 oy
(322 puan)
Bende sizin gibiyim hamile kalmadan önce sıram geldi almıştım dahiliye de kadın doğum da olma dedi. Hamile kalmaya hazirlaniyordum bildikleri için olma dediler nasip değilmiş olamadim. Aşi bitmiş. 
(75 puan)
İlk 3 ay önermiyolar zaten
0 oy
(811 puan)
Hic endiselenmeyin risk kategorisinde oldugunuz icin covid olmaniz sizin ve bebeginiz icin cok daha buyuk risk teskil edecektir. Doktorunuzu dinleyin, komplo teorisi ureten cahillere siz kulak asmayin. Ilk uc ay yuksek ates yan etkisinden dolayi asi onerilmiyor ama atlatmissiniz o sureci artik. 
0 oy
(14 puan)
Benım doktorum ne ılk 3 ay nede son 3 ay onermıyorum dedı. 
0 oy
(280 puan)
Lütfen asinizi olun, Dr da olun demiş, kronik hastalığı olanlar için biraz daha sıkıntı olabiliyor maalesef, kötü dusunmeyelim ama tedbirli olalım. Eşimde de anormal insülin toleransı rahatsızlığı var biontech oldu. Kayınvalidem ileri derece KOAH hastası, şeker ve başka birkaç rahatsızlık daha var o da biontech ol kayınpederim CA tedavisi gördü şimdi iyi ama takipte o da biontech aşısı oldu. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 298 göst.
0 oy
4 cevap 714 göst.
17 Ekim 2021 Doğum kategorisinde GizemGY (1,292 puan) sordu
0 oy
6 cevap 1,176 göst.
0 oy
8 cevap 1,599 göst.

651,734 soru

3,430,104 cevap

4,262,741 yorum

184,208 üye

...