0 oy
253 göst.
Doğum kategorisinde (84 puan)
kapalı
Kızlar altan muayene olunca insanın canı çok aciyomu blen varmi 
Gebelik haftası 31
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

+1 oy
(791 puan)

Henüz alttan muayene alacak zamana çok var benim için ama burdan okuduğum kadarıyla edindiğim bilgilere göre ağrı çekmeniz size bağlı eger kendinizi çok sıkar ve kasarsaniz ağrınız oluyormuş ama oluruna bırakınca normal muayene gibi çok çok az oluyormuş misal doktor normal bebege bakmak için alttan ultrasonla bakmak istediğinde ben kendimi çok kasardim sanki ilişki yaşıyormuş gibi ağrım olurdu doktorum da kasma kendini bu kadar canın acimasin diyordu şimdilerde yaptığında utanmam haricinde hiç bir sıkıntı ağrı sızı olmuyor uzun yazdım ama anlatmak istediğim herşey size bağlı :)

-Reklam-
0 oy
(349 puan)
2-3 kez oldum, hayır acımıyor. Kendini çok kasma ama kasarsan kendi kendine canını acıtırsın :) 
0 oy
(182 puan)
Biraz acı oluyor canım okadar normaldir bence heralde sen yinede içini ferah tut her insan bir değil canım
(84 puan)
Teşekkür
0 oy
(26 puan)
Acı değilde bı irkilme gibi birşey oldu bende çok sıkma kendini. Hatta istemezsen doktor yapmaz. Ben direk gittim hazırlan bakicam dedi hazırlandım çatala çıktı orda 1 dk işlem sıkmadım ama bı yabancı insan olunca irkilme biliyor insan bu benim yaşadığım bir histi

İlgili bir soru bulunamadı

652,456 soru

3,433,120 cevap

4,266,131 yorum

184,406 üye

...