0 oy
617 göst.
Doğum kategorisinde (23 puan)
kapalı

Kızlar gecen hafta sezeryanla doğum yaptim, o gun bu gündür ne yerdeyim ne gokte .. sürekli ağlıyorum . Alışamadım annelige. Bakamadigimi, yetemedigimi dusunuyorum.uyumak istiyorum uyuyamıyorum, uyudugumda hemen uyanıyorum. Sucluluk hissediyorum surekli. Hastanede sutum gelmedi meme ucum ice donuktu galiba cok etkilendim bundan, birde ustune sezeryan acisi, uyuyamamak cabasi... Herşeyin farkındayım ama içimden hicbisiy yapmak gelmiyor, var mi benim gibi anneler? Yada atlatanlar? Yada dertlesmek isteyenler,çözümü olanlar:(



Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(363 puan)
Merhaba ne güzel bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almissiniz.hepsi zamanla geçecektir.illa her bebek annesini emecek diye bı kural yok benim de göğüs ucum yok oğlum.emmedi mama.ile büyüdü ama çok şükür sağlıklı dedim.siz içinizi ferah tutun bu kısa bir süreç ve geçecek sonra çok çok guzel anilar biriktirip bu günleri tebessümle hatırlayacaksınız.bir uzmandan yardım almayı deneyin belki iyi gelecektir.
(23 puan)
Teşekkür ederim anlayan birilerinden destek almak cok güzel..
-Reklam-
0 oy
(1,310 puan)
2.çocuğumu çok isteyerek yaptım ama brbek doğunca kabullenemedim sanki birinin çocuğuna emanet bakıyormuşum gibi hissediyordum. Hep dua ettim şeytanın verdiği saçma duyguları hep görmezden gelip bebekle vakit geçirmeye çalıştım. 4 5 aylık olana kadar sürdü bu durum. Sonrasında tabiki benimsedim sahiplendim. Şimdi 22 aylık annecim diyo :) evde ençok ikimiz anlaşıyoruz çok seviyoruz birbirimizi. Senin durumda çok normal ve geçici bir durum sadece yapman gereken bol bol dua edip bebeğini sarılıp öpmen sonrası kendiliğinden oluyor zaten 
(23 puan)
Cok sukur bunlari duymak o kadar iyi geldi ki... Sizde benim icin dua edin.. evlatlarinizla bir omur mutlu olun ,allah bagislasin..
(1,310 puan)
Hiç kendini üzüp stres yapma ayrıca bakmamak yetmemek gibi düşüncelere asla girme sen annesin bebeğin için en iyi olanı her zaman sen bilir ve yaparsın. Sadece adapte olmak için biraz vakit lazım kendine o vakt tanı ve kendini linç etme yukarıda dediğim gibi yapman gereken tekşey sev ve bebeğini devamlı kokla. Onu koklamak dünyanın en güzel duygusu. Senin için bol bol dua edeceğimden emin olabilirsin.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,180 göst.
0 oy
3 cevap 486 göst.
0 oy
2 cevap 490 göst.
7 Kasım 2019 Doğum kategorisinde G. G (5 puan) sordu
0 oy
14 cevap 327 göst.

649,129 soru

3,420,036 cevap

4,251,345 yorum

183,469 üye

...