0 oy
330 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (46 puan)
Güzel anneler pazartesi günü rabbim kısmet ederse sezaryen doğumum var genelde hemen süt gelmiyo diyolar bende çok kararsız kaldım mama konusunda neolur neolmaz diye alıyim dursun diyorum sizce ne almalıyım mama olarak.. 
Gebelik haftası 38+2

6 Cevap

0 oy
(185 puan)
Mama vermeyin diyeni de dinlemeyin sakın sütünüz gelince emzirin zaten süt yettiği sürece mamaya ne gerek var demi ama bazı insanlar a anlatamıyorsun mama takviyesi yapınca sanki kötülük yapıyor gibi davranıyorlar benim yeğenim açlıktan perişan olmuştu meğerse ablamn sütü yetmiyormus sırf mama ya laf söylediler diye almamıştı aptamil almıştık biz iyide geldi şuan 6 yaşında delikanlı gibi:) 
(46 puan)
Oy maşallah kocaman olmuş :) tabikide sütüm gelirse hiç vermem zaten hani aç kalmasın en azından elimin altında olur bide sarılık olmasın diye çok baktım ama aptamil gaz yapıo diye yorumlar okudum kararsız kaldım oyüzden yoksa benimde ilk aklıma gelen aptamil :)
-Reklam-
0 oy
(6,107 puan)
Ben oğluma evolvia kullanmıştım gerek olursa gene aynısını kullanmayı düşünüyorum güzel geliştiriyor Aptamil vermeyi hiç düşünmüyorum çok şekerli
(46 puan)
Aklımda bulunsun teşekkür ederim :)
0 oy
(38 puan)
Bende sezeryan oldum ve 3 gün sütum gelmedi sarılık olmaması icin bizde mama vermistik ve evolvia gercekten guzel bi mama hem cok gaz yapmiyor hemde oyle birden bebegi sisirmiyor kilo alimi gayet guzel oluyor 
(46 puan)
Teşekkür ederim cevabın canım..
0 oy
(185 puan)
Bende sezeryan olucam ikinci gebeligim ilk gebeligimde bilgisizdim aptamil kullandım ama bir doktordan cok şekerli olduğunu içeriğinin iyi olmadığını öğrendim ayni doktor hiip combiotic veya sma kullan içeriği daha temiz dediler ikiisinden birini alıp koyucam hastane çantama önemli olan bebek aç kalmasın sütüm gelirse tabiki önceliğim sut vermek ama gelmezse yapacak bisi yok
(46 puan)
Aynen öyle canım inşallah gelir gerek kalmaz teşekkür ederim cevabın için
0 oy
(965 puan)
Canım ben sütüm gelmeyince doktor evolvia önerdi Bi ara mama istemedi hipp e geçtik onu da içmiyordu zayıftı da şekeri yüksek diye aptamile geçtik 3 yaşa kadar da onu içti. Bence enn önemlisi ne verirsen ver de asla biberonla verme şırınga ya da beslenme hortumuyla ver. Emzirme destek sistemi diye bir şey var eds onu araştır. Bu hortumu meme ucuna yapıştırıyorsun diğer ucunu da mamaya koyuyorsun bebek seni emdikçe mama geliyor ağzına böylece daha zorlayarak emiyor sütün de gelmiş oluyor. Şırınga da aynı ama yapılışı zor oluyor. Her ihtimale karşı kesinlikle küçük paketinden mama 20 ml şırınga en incesinden hortum yanında bulunsun. Benim de sütüm damla damla gelince mama verme diye tutturdu etrafımdakiler 1. Ve 2. Hafta arasında bir gittim bebek sarılık olmuş meğer sütüm hiç yokmuş sadık süt çıkmadı mama verdik de toparladı yoksa sınırdaydı yatıracaktı doktoru. 
(46 puan)
Çok geçmiş olsun teşekkür ederim açıklamaların için gerçekten denicem dediklerini çok saol benimde tek korkum sarılık olması inşallah olmaz oyuzden mama alalım dursun dedik..
(965 puan)
Canım aç bırakma yeter bebeğin şekeri düştüğü için sarılık oluyor ilk 3 4 haftayı atlattınız mı herşey yoluna giriyor şükür merak etme :)
(46 puan)
Çok saol canım benim ':)
0 oy
Evolvia alabilirsiniz kizimda evolvia onermisti doktorum prematüre doğum yapmıştım anne sütüne en yakın formül sut demisti şimdi doğum cantama yine evolvia koydum sezeryandan sonra süt hemen gelsede yeterli olmayabiliyor siringayla verin ama biberon vermeyin yoksa meme reddi yasayabilirsniz
(46 puan)
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 68 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
7 cevap 343 göst.

651,124 soru

3,427,715 cevap

4,260,266 yorum

184,033 üye

...