0 oy
262 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (23 puan)
Merhabalar, 37+5'teyim. Bugün bebeğin suyunda bulutlu bir görüntü vardı. Doktor sebebinin 5'te 4 ihtimal partikül olduğunu söyledi. Deri döküntüsü demekmiş ve bu, eğer öyleyse normal bir durummuş. 5'te 1 ihtimal (haftası henüz erken oldugu için buna az ihtimal verdi) kaka yapmış olabilir dedi. Bunun ayrımını yapmanın tek yolu suyuna bakmakmış. Ama başka belirti de olmadan erken yatış vermek istemedi. Kontrole 4 gün sonra bir daha gideceğim. Böyle bir durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı? 

3 Cevap

0 oy
(2,871 puan)
Ben böyle bişey yaşamadım ama gerçekten şok içindeyim. Kakasini yapmış olabilir ve seni yatış yapımıyor. Eğer kakaysa ve yerse nolucak enfeksiyon kapicak çocuk acil doğuma alınıp kuveze konulacak. Nasıl eve yolluyolar. Allahım yarabbim sen koru. Çok dikkat et canım en ufak bir değişiklikte hemen doktora git. Akintini kontrol et suyun geliyor mu devamli bak. Hareketlerine sancılarına dikkat et. Rabbim evlatlrimizi sağ salim bizlere kavuştursun inşallah ❣️
(23 puan)
Amin canım inşallah. ❤️Ben de o yüzden tereddüt ettim yani kaka durumuysa bu tehlikeli bir durum oluyor değil mi? Bir yandan da çok tehlikeli olsa gönderir miydi diyorum. Bilemedim, kafam karıştı. Hatta haftaya gel bir değişiklik ya da anı durum olmazsa dedi, stres yaptığım için 4 gün sonrasına gideceğim
(2,871 puan)
Tabi tehlikeli durum canım eğer yerse kakasını tüm vücudunu enfeksiyon sarıyor çocuğun. 1 ay bile kuvezde kalan var. Korkutmak istemiyorum ama böyle. Ben 40 haftadayim sezeyan olucam pazar günü yatış yapılacak pazartesi doğum olucak bu gün anestesi için gitmiştim hastaneye ordan hemen acile gittim 3 gün önce baktırmama rağmen haftam büyük nolur nolmaz bı kontrol etsinler diye. Yarın değil öbür günde yatış yapicam gene de kontrol ettirdim. Aman ihmal etme canım.
(23 puan)
Tamam canım çok teşekkür ederim.  Rabbim bebeklerimizi sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
(2,871 puan)
Amin canım inşallah ❣️
-Reklam-
0 oy
(2,349 puan)
Arkadasimin bebeği kakasını yapmıştı yutma ihtimaline karsi sezeryana almışlardı 38 hafta falandi yanlis hatrlamirsam.. ona direk kakasi demislerdi partikül falan degill.
(23 puan)
Doktor, kaka durumu için yüzde 20 ihtimali verdi. Haftasına mı güvendi tecrübe mi bilemiyorum ama inşallah kaka durumu değildir. Ben de yemesinden ve enfeksiyon durumundan korktum.
0 oy
(2,298 puan)
Yani kaka yapma ihtimali ni düşünüyor ve dogurtmuyor enteresan ya kaka yaptıysa haftamda gayet iyi ilk kızımı 37+5 de sezeryanla doğurdum suyu azaldığı için riske atmak istemedi doktorum
(23 puan)
Aslında öyle riske atan bir doktor da değil garantici davranıyor çoğu kez ama bilemedim ben de ya inşallah sorun olmaz. Bir sonraki kontrolü erkene aldım zaten.
(2,298 puan)
İnşallah cabim saglicakla alırsın kucagina
(23 puan)
Amin canım, hepimiz için inşallah.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
7 Nisan 2023 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Svleknci (6 puan) sordu
0 oy
0 cevap 42 göst.
7 Nisan 2023 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Svleknci (6 puan) sordu
0 oy
0 cevap 92 göst.

653,889 soru

3,438,602 cevap

4,272,074 yorum

184,765 üye

...