0 oy
385 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (64 puan)
Kızlar 21 haftalık hamileyim aşırı stresliyim gereksiz yere kıskançlıklarım oluyor içim içimi yiyor sıkılıyorum kendimle hiç barışık değilim kendimi artık begenmiyorum. 
Gebelik haftası 21

3 Cevap

0 oy
(503 puan)
Hamilelikte hormonlardan dolayı normaldir ama eşine belli etme sen kendini beğenmediğini söyleme moralini yüksek tut bakımını yap gebelikte makyaj zararlı olabilir fakat saç giyim temizlik bunları uygula eşine güzelce yaklaş yoksa oda bunalır zaten biz gebe olunca onlarda ister istemez bazı durumlardan kısıtlanıyorlar emin ol onlarda bizi anliyorlar.Kendinide eşinide üzme.
-Reklam-
0 oy
(155 puan)
Al benden de o kadar. Her şeyi gözüme batıyor, ama bunu gebelikten mi yapıyorum bilmiyorum.
0 oy
(559 puan)
Bende aynıyım canım. Gereksiz kiskancliklarim arttı. Aslında gerekli mi gerek sizmi bende emin değilim. Daha az önce eşimi yolcu ettim ise cumartesi günleri 1 de çıkıyor işten erken geliyor eve. Bir pantolon utuledimmi 3 gün giyerdi. Dün utuledigim puntolu giymedi gezmelik pantolonlarindan giydi ister istemez gıcıklandim ama kendine belli etmedim. Bide bu aralar eşim bana çok yalan söylüyor hisediyorum biliyorum. Özellikle para konusunda. Para bırakmamış bende aradim neden para bırakmadın dedim 15 tlm var dedi ama geceden 115 tl si vardı ben görmüştüm çok zoruma gtti aklıma olmadık şeyler geliyor. Ne yapacam bilmiyroum 1 2 aydır çok para saklıyor kaç kere yakaladim bise demedim. Ne yapmam lazım bana da akol verin konuşsam mi öğlen geldiğinde biraz da takip etsem. Ayrıca canım. Bende kendimle barışık değilim. Hamilelikten önce böyle deildi. Hormonlardan kuzum. Üzme kendini. Rabbim yardımcımız olsun. Allahım sağsaglim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebisini.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
0 oy
2 cevap 143 göst.
0 oy
2 cevap 148 göst.

650,331 soru

3,424,612 cevap

4,256,805 yorum

183,779 üye

...