0 oy
126 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
Merhaba güzel hamişler.suan 12+4 günlük hamileyim Tekirdağ şehir hastanesine gidiyorum kontrol icin bir kac kez özele gittim fakat eşimle bazı maddi durumlardan dolayı sıkıntı yaşadık devlettw diğer kontrollerimi ve dogumumu nasipse gerçekleştirecegim.simdi ki sorum 20.ci haftalarda ayrıntılı usg devlette yapıyormuş doktora sormuştum ama bunun icin nereden randevu alınıyor, kac hafta onceden almam gerekiyor, doktora muayene olduktan sonra  perinatologa hastaneden mi randevu veriliyor yaptiran varsa aranızda bilgilendirirmisiniz teşekkürler .
Gebelik haftası 12+4

1 cevap

0 oy
(38 puan)
Merhaba canım. Ben şuan 20+3teyim. Ve devlette hiç biyerde randevu bulamadım. 24 haftaya kadar da yaptırmam gerekiyomuş. Mecbur özele kaldım. Sen erken haftadan araştırdığın için şanslısın bence. Normal 182 den ya da mhrs üzerinden randevu araştırabilirsin. 20. Hafta ve sonrasına denk getir tarihini. Yalnız her devlet hastanesinde de yokmuş. O yüzden sıkıntı işte ama senin vaktin çok rahatça araştır bence ara her hastaneyi derim. 
(389 puan)
Nasıl yanı perinatoloji bölümü için mhrs den randevu alınıyor mu, hastaneye gitmeye gerek yok mu?
(166 puan)
Hayır perinatoloji için kadın doğum doktorun yeşil alan acicak sana o şekilde alabilirsin başka alamazsın..

 Canım senin daha erken şuan senin 2 li tarama zamanın 16. Haftada 3 lu tarama 3 lu den sonra ayrıntılı ultrason geliyor.. 3 lu tarama sonucunu gösterdiğinde doktor seni o bölüme yönlendiricek
 Her hastane aynı değil ben de devlete gidiyorum 3 lu tarama sonucumu gösterdim yaş riski çıktı perinatoloji ye yeşil alan açtı randevu al 24. Haftayı geçirme dedi mhrsden her saat başi baktım buldum allahtan.. ayrıntılı ultrasonda verdi onun içinde ultrason bölümü var ordan randevu verdiler..
Bazı hastanelerde ayrıntılı için direk perinatoloji ye yönlendiriyor
Teşekkür ederim hepinize ikili testim bugun çıktı hersey gayet güzel dedi doktorum 3luye gerek duyar mi bilmiyorum ilk gebeligimde gerek duymamuslardi
-Reklam-

İlgili sorular

656,655 soru

3,449,178 cevap

4,284,922 yorum

185,488 üye

...