0 oy
937 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (81 puan)
Kızlar adet sancısı gibi bir sancıyla hastaneye gittim ve sancım 40larda 50 de çıktı. Sancın var dedi serum verdi sonra açılmama baktı parmak ucu kadar var dedi yani nerdeyse yok gibi. Sonra tekrar nst bağladı aralıklarla cıktı yine doktor yatmanı öneririm ama doğumun 1 haftayı bulur dedi. Bende eve gitmek istiyorum dedm imza attm çıktım suyum yada nisan geldiğinde gitmeyi düşünüyorm. Haftam erken diye bebeğimi tehlikeye atmak istemedim  doğru mu yapmısım sizce
Gebelik haftası 36+0

4 Cevap

0 oy
(199 puan)
Cok doğru yapmışsın. İkide bir mıncıklamaya gerek yok. Su gelir şiddetli sancın olur gidersin doğuma. Bazen hastane psikolojisi bile adamı stres yapıyor. Hele o nts zaten başlıca stres. Olmayan sancimi getiriyor. 
(199 puan)
Adet sancısı gibi ağrı bende de var bu arada. 36 haftamdayım.
-Reklam-
0 oy
(705 puan)
Benim de aynıydı günüm doldu ama henüz doğum olmadi 41 olucam 1 cm açılma da aynı kaldı ilerlemedi 
0 oy
(30 puan)
Bende tam senin haftalarda iken hastaneye kontrolüme gittim önce nst ye giriyorum sürekli nstden çıktım doktorun yanına gittim bana dedi sancıların var büyük hemde ben birde sezeryan olucam bakalım acilman var mı diye baktı yoktur ama benim sürekli sancılarım oluyor ve ben bazen hissetmiyorum doktor beni o an çok korkuttu ve ben eve gidene kadar sancılandim eve geldim 2 gün sonra yine gittim yani anlayacağınız o dur budur hastaneye gidiyorum ve hep sancım çıkıyor bazı doktorlar çok korkutuyor suyun filan gelirse gitmeni tercih ederim  ve pazartesi günü sezeryanla alınacam hakkımızda hayırlısı olsun bebisler bizi kandırıyor:))))
0 oy
(829 puan)
Bence de en iyisini yapmışsın en güzeli evinde beklemek Allah yardımcın olsun

653,061 soru

3,435,534 cevap

4,268,893 yorum

184,570 üye

...