0 oy
257 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (52 puan)
Merhaba hanimlar yumurtlamanın üstünden 4 gün geçti. Bugünde açık pembe renkli lekenmem oldu adetime daha 10 gün var. Daha önce yaşayan var mı aceba hiç bisey anlamadım lütfen yardımcı olun

1 cevap

0 oy
(623 puan)
Benim 4 gün değildi  ama adete 10 gün kala lekelenme olmuştu çok hafif, şu an hakileyim :)))) darisi basina canim
(623 puan)
7 gün sonra olmuş :)
(52 puan)
Benimde şuan adetime 10 gün var:)) her ay Bi ümit işte 10 aydır istiyoruz inşallah olur. Cevap için teşekkür ederim :)))
(52 puan)
Kasık agrisida varmiydi sende canım dünden beri sol kasığım ağrıyo
(623 puan)
Rica ederim :) Yok canım adetime 5 6 gün kalana kadar hiçbir ağrım sızım belirtim olmadı. 5 6 gün kala karnımda ağrılar olmuştu zaten tam 6 gün kala öğrenmiştim testim silik çıkmıştı:)
(52 puan)
Valla senin adına nasıl mutlu oldum inşallah darısı bana :)))
(623 puan)
İnsallah darısı başına olsun canım :) ama olmasa da üzülme ben evlendim 2 3  ay sonra çocuk istemeye başladık olmadı bir türlü. Evlendikten 1 sen 1 ay sonra hamile kalmışım ama kimyasalmış çok sıkıntı çektim düştü. Manevi olarak çok ama çok yıpratıcı şeyler yaşadım. Sonra 7 ayda anca cesaretimi toplayıp yeniden denedim. Demem o ki her şeyin bir vakti var ve o vakit gelmeden olmuyor. Olmasa bile kafana hiç takma ben her ay çok üzülüp stres yapıyordum benden sonra evlenen bütün arkadaşlarımın bebeği oluyordu ben de benim niye olmuyor ki diye düşünüyordum, tabi bu süreçte de kac kez doktora gittim hepsinin stresi de çok ayrıydı. Ne zaman ki bütün olumsuzlukları kafamdan attım o zaman oldu, sen de hep Allah a sığın ona güven ve hep hayırlısını iste canım çokk faydasını göreceksin. Bebek düşünceni de kimseyle paylaşma onlar seni daha çok strese sokar. Biz kimseye bahsetmedik bile.
(623 puan)
Badem, keçiboynuzu falan yiyin hem sen hem eşin inan çok faydasını göreceksiniz:) sabah aç karnına keciboynuzu pekmezi, gün boyu 1 avuç kadar badem :)
(623 puan)
Aklına takılan bir şey olursa bana dm den yazabilirsin:)
(52 puan)
Yaa vallahi çok teşekkür ederim o zamanlar sen ne kadar sıkıntı çekmişsin şimdide ben o psikolojiden hâlâ çıkamıyorum olacakmı olmayacak mı diyorum sürekli Bi yanım umut dolu Bi yanım hep olumsuzluklarla dolu dediğin gibi arı polen keçi boynuzu pekmezi kuruyemiş Allah ne verdiyse yiyoruz kimseye soylemedik daha bebek istediğimizi çünkü şimdi bile susturamıyoruz insanları o zaman hiç susmazlar ama iyiki yazdında biraz içim ferahladı teşekkür ederim :))))
(623 puan)
Rica ederim ne demek ben yaşadım kimse yasamasin :) bize de artık çevreden baski olmaya başlamıştı bebek yok mu vs vs diye, biz hicbirine kulak asmadik çünkü her nasip vaktine esirdir sonuçta bunu hic aklindan çıkarma, acaba benim olmayacak mi diye de hicc düşünme 'sen imkansiz hamile kalamazsın' denen kisilerin bile bebeği oluyor böyle düşün. Bir de Allah ol dediği an oluyor yoksa imkani yok sabırla beklemek gerek :) hiç kafaya takma tamamen sakin ol hic beklemediğin anda güzel gelişmeler olurmuş, Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. Ben hep böyle dua ettim eşim de :)
(52 puan)
Bizde 10 aylik evliyiz Bende sürekli aynı sözlere maruz kalıyorum verecek rabbim değil mi:)) Bende hep öyle dua ediyorum rabbimin bugününe şükür inşallah bende sizelere güzel haberler veririm :))
(623 puan)
Evet insanların ağzı torba değil malesef, olura olmaza konuşuyorlar kime ne insanlarin özel hayatından! Aynen bugünümüze binlerce şükür:) haberlerini bekliyorum canım dm den yazabilirsin:)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
1 cevap 130 göst.
0 oy
6 cevap 150 göst.
21 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Zsaliha (31 puan) sordu

654,703 soru

3,441,618 cevap

4,275,593 yorum

184,967 üye

...