0 oy
626 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (276 puan)
Haftalardir bebegimin erken dogum riski var basi 20.haftadan beri assada ve artik buyudukce baski yapiyor nstde sanci cikiyor ve duzenli sancilar. Doktorum dün bebegin basi suan kanalda dedi ve yuzunu goremedik poz vermesi pek mumkun degil dedi riskli gruptasin ama sıkı takip.edicez dedi basinin kanalda olmasi cokmu sıkınti ya yasayaniniz varmi bu durumu ve eger sancim kanamam suyun gekirse hemen gel ciger gekistiricini vurup durdurmaya calisicaz dedi simdi vurursam etkisi gecer hicbir faydasi olmaz dedi sizce israrla ciger gelistirici igneyi istemem lazim mi özel hastaneye gidjyorum bu arada.
Gebelik haftası 32+1

5 Cevap

0 oy
(90 puan)
Canm çok geçmiş olsun inşallah bebeğini sağ salım kucağına alırsın, ısrarla birşey yaptırma doktorunu dinle 
-Reklam-
0 oy
(110 puan)
Canım inşallah zamanında gelir tabi ama artık Allah'ın izniyle kendini kurtarmış o. Çok zorlama, stres yapma, şimdi bile doğsa toparlar. Doktorlar en iyi şekilde yönlendirecektir seni, onları dinle bence çok da üzerine düşünmemeye çalış. 
0 oy
(923 puan)
Sen doktoru dinle canım benim bir yeğenim de o şekilde doğdu inşallah doğsa da yaşar ama sen yine de tabi hareketlerine dikkat et uzan ayakta kalma 
0 oy
(58 puan)

Suyunun gelmesini bekleme mutlaka ciğer geliştirici vurdur gerekirse başka doktora git.  Ciger geliştirici vurulduğunda. 15 günde etkisini sağlıyor.  Olduda durduramadilar.  Bu ihtimali düşünmüyorlar. 

0 oy
(185 puan)
Doktorunuzun dediği doğru bende sizin haftalarınizda iken gittiğim doktor tansiyon problemim olduğu için erken doğum riskine karşı günde 4 tane ciger geliştirici iğne olmamı istedi benim içime sinmedi 3 tane oldum neredeyse bir hafta bebeğim hiç haraket etmedi iğneden sonra sürekli hastaneye kontrole gittim iğnenin öyle bi yan etkisi varmış ve vucudumda kizariklar ve ateş oldu sonra ben kizdim doktorumu değiştirdim durumu anlattım doktorum o iğnenin em fazla bir hafta on gün etkisi olduğunu o sırada dogum olmazsa hicbi ise yaramadığını söyledi internetten cok araştırdım gerçektende öyleymiş yani doğumla ilgili bisi gördüğünde doktorun o iğneyi vurması yeterli doktorunuza güvenin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 398 göst.
0 oy
1 cevap 220 göst.

650,373 soru

3,424,763 cevap

4,256,971 yorum

183,791 üye

...