0 oy
301 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (8 puan)
Merhaba kızlar. Doktorum benden aile hekimliğine gidip tahlil vermemi ve tahlil sonuçlarını doktoruma götürmemi istedi ama aile hekimliğimiz kaç gündür kapalı olduğu için hastaneden tahlil vermeyi düşünüyorum fakat hangi tahlilleri vermemi söylemedi. Size sorum doktorunuz sizden ilk önce hangi tahlilleri vermenizi istedi. (Tahlil sadece kontrol amaçlı bi sıkıntı olduğu için değil)
Gebelik haftası 11+4

7 Cevap

0 oy
(389 puan)
Beta ve hemogram istemiştir büyük ihtimalle, fakat hastane sizin isteğiniz doğrultusunda direkt test yapar mı onu bilemedim. Sağlık ocağına, kadın doğum yönlendirdi deyince direkt yapılıyordu :) 
-Reklam-
0 oy
(2,349 puan)
Hastaneden vermek icin doktorun istemesi gerek sisteme hangilerini girerse onu veriyorsun kan ve idrar veriyorsun istedigi tetkikler çıkıyor zaten.
0 oy
(970 puan)

Sağlık ocağı neden kapalı onu anlamadım haftanın 5 günü açık olmuyor mu:O sağlık ocağında tahlil verdiğinde gebelik kaydını da yapıyorlar seni tetanoz için ve tekrar kontrol amaçlı tahlil için arıyorlar. Yani düzenli kontrol ediyorlar. Tahlil dediği kan, şeker, idrar, karaciğer enzimleri, vitaminlerin vs. Hastanede yaptırmak için doktorunla konuşman lazım sisteme girmesi için. Özelse de biraz pahalı olabilir. 

0 oy
(379 puan)
Canım normal muayeneye gir onlar tahlilleri yapar zaten. 
0 oy
(293 puan)
Bu testler isteniyo hamilelikte
0 oy
(293 puan)

Upload failed: [object Obj

image

ect]
0 oy
(235 puan)
Selam canm anlamadığım şu doktorun neden kendi olduğu hastanede yapmıyo tahlilleri özel olduğu için siz mi öyle istediniz 

648,892 soru

3,419,228 cevap

4,250,352 yorum

183,414 üye

...